مواد لازم و آموزش پیراشکی گوشت بلیاشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیراشکی گوشت بلیاشی
پیراشکی یک نوع غذاست که شبیه ساندویچ است و از خمیر و مایه گوشتی تهیه میشود. در این دستور، مایه گوشتی داخل خمیر قرار میگیرد و سپس سرخ میشود. چیزی که این پیراشکی را از بقیه پیراشکیها متمایز میکند، شکل آن و مقدار موادی است که داخل آن میریزیم. همچنین، برخلاف بعضی از پیراشکیها، نیازی نیست که مواد گوشتی را پیش از سرخ کردن بپزیم، زیرا آنها در کنار خمیر پخته میشوند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی گوشت بلیاشی | |
ماست کفیر | ۲ پیمانه |
آرد | ۳.۵ پیمانه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۴ قاشق سوپخوری |
مواد لازم فیلینگ | |
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلو |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
گشنیز تازه خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک | یک سوم قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش پیراشکی گوشت بلیاشی
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خاص به سبک بلیاشی، ابتدا باید مواد فیلینگ را آماده کنیم. پیازها را شسته و پوست میگیریم. سپس آنها را رنده کرده و آب آن را میگیریم و در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
حالا گوشت، گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس این مخلوط را حداقل یک ساعت و نیم در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. برای درست کردن خمیر، ماست، آرد، نمک و جوش شیرین را در یک کاسه میریزیم.
آموزش پیراشکی گوشت بلیاشی
سپس مخلوط را با همزن یا دست ترکیب میکنیم. حدود ۵ تا ۷ دقیقه خمیر را ورز میدهیم. به تدریج و قاشق قاشق روغن را اضافه کرده و ورز میدهیم تا روغن به خمیر برسد. این کار را ادامه میدهیم تا تمام روغن استفاده شود.
مرحله چهارم
دوباره به مدت ۳ دقیقه خمیر را با دستگاه یا دست ورز میدهیم. سپس روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن استراحت میدهیم. سطح کار را با روغن چرب میکنیم. خمیر را روی سطح کار منتقل میکنیم و…
“““html
می کنیم و آن را به ۱۴ تکه تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
هر تکه را به شکل گرد درمیآوریم. در حین کار، به صورت مداوم دستهایمان را چرب میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به شکل دایره باز میکنیم. سپس یک یا دو قاشق از مواد گوشتی را در وسط خمیر میگذاریم. بعد خمیر را از اطراف میکشیم.
آموزش پیراشکی گوشت بلیاشی
خمیر را تا روی گوشت میپوشانیم، اما در وسط خمیر یک سوراخ کوچک باقی میگذاریم. کمی روی خمیر را با دست فشار میدهیم تا هوای بین خمیر و گوشت از سوراخ خارج شود. در یک تابه بزرگ مقداری روغن سرخکردنی میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله هفتم
حالا سه عدد از پیراشکیها را داخل روغن میگذاریم. باید توجه کنیم که همزمان نباید تعداد زیادی پیراشکی را در روغن قرار دهیم. حرارت را کم میکنیم و پیراشکیها را سرخ میکنیم. وقتی پیراشکیها قهوهای طلایی شدند، حرارت را کم میکنیم.
مرحله هشتم
سپس پیراشکیها را برمیگردانیم و حدود ۴ تا ۵ دقیقه دیگر هم سرخ میکنیم. بعد از اینکه پیراشکیها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس پیراشکیها را کنار انواع سسها و خامه ترش یا سس سیر سرو میکنیم.