مواد لازم و آموزش پیروک روسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پیروک روسی
پیروک نام عمومی است که به تمام نوع خمیرهایی اطلاق میشود که داخل آنها میوهها یا خوراکیهای دیگر قرار میگیرد. کلمه پیروک از واژهی “pir” در زبان اسلاوی میآید که به معنای “مهمانی” است. شکل پیروک معمولاً مستطیلی است، اما میتواند به شکلهای مربع و دایره نیز درست شود. پیروک روسی که نامش نشاندهنده اصلیت آن است، یک نوع شیرینی خاص روسی است. این شیرینی شباهت زیادی به پای دارد. برای تهیه آن، ابتدا خمیری درست میشود. سپس روی خمیر را با مواد پر میکنند و در نهایت لایهای از خمیر روی مواد قرار میدهند که معمولاً تمام آنها را نمیپوشاند. روی خمیر با تخممرغ میمالند تا رنگ آن طلایی شود. تمام پیروکها دارای یک خمیر مشترک هستند. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله پیروک روسی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیروک روسی | |
آرد | دو و نیم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | ۱۱۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر هل | مقداری کم |
تخم مرغ زده شده برای رومال | ۱ عدد |
مارمالاد زردآلو | به مقدار لازم |
آموزش پیروک روسی
مرحله اول
برای درست کردن پیروک خوشمزه به روش روسی، ابتدا یک کاسه میگیریم و تخممرغها را در آن میشکنیم و با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ آن روشن شود. سپس شکر را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مخلوط کاملاً سفید و سبک شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد، کره، وانیل و پودر هل را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس با دست خمیر را جمع میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله سوم
بعد از این که خمیر استراحت کرد، دو سوم آن را در کف قالب باز میکنیم و روی آن را با مارمالاد زردآلو یا هر نوع مارمالاد دلخواه خود پر میکنیم. باقی خمیر را به شکل نوار درآورده و سپس نوارها را به دلخواه روی مارمالاد میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار میدهیم. برای پخت پیروک به مدت حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه نیاز داریم. سپس از فر خارج کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم.