آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پیروک سیب خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیروک سیب خامه ای

پیروک سیب خامه‌ای یکی از شیرینی‌های خوشمزه و راحت است که در سراسر جهان محبوبیت دارد. برای یادگیری نحوه تهیه این شیرینی به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای پیروک سیب خامه‌ای
تخم‌مرغ ۲ عدد
شیر ¼ پیمانه
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
خامه ۱۰ میلی‌لیتر
کره ۲۵ گرم
نمک ۱ پنس
آرد ½ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
سیب برش‌خورده نازک ۴۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش ۳ قاشق چای‌خوری
گردو خردشده ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری

آموزش پیروک سیب خامه‌ای

مرحله اول

ابتدا، آب لیمو ترش را روی برش‌های سیب می‌ریزیم و با یک برس روی آن‌ها می‌مالیم تا رنگ سیب‌ها تیره نشود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و می‌گذاریم گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، قالب مورد نظر را با کمی روغن یا کره چرب کرده و کنار می‌گذاریم. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می‌کنیم و مجدداً کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ‌ها را به همراه نمک و شکر در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن در دور تند به مدت حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد کشدار و رنگی مایل به کرمی بگیرند.

مرحله چهارم

حالا خامه را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم. سپس کره در دمای اتاق، شیر و وانیل را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر با همزن مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی ترکیب داخل کاسه الک کرده و با یک لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. در ادامه، سیب‌های برش‌خورده و گردوی خردشده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود.

“““html

یک سمت مخلوط را آماده می‌کنیم. وقتی که مایه شیرینی کاملاً یکدست شد، اسلایس‌های سیب را اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه شیرینی را داخل قالب می‌ریزیم. سپس مغز گردوهای خردشده و دارچین را به طور یکنواخت روی مایه کیک می‌ریزیم. سپس قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر که قبلاً خوب گرم شده است قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه شیرینی پخت، آن را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم خنک شود. سپس به آرامی آن را از قالب خارج می‌کنیم و در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم. سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می‌دهیم شیرینی به مدت یک یا چند ساعت در یخچال بماند تا کاملاً منسجم شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده و روی آن پودر قند می‌پاشیم. در نهایت، شیرینی را برش می‌زنیم و در ظرف دلخواه‌مان می‌گذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش پیروک سیب خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا