مواد لازم

مواد لازم و آموزش چلو مرغ با رب ازگیل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش چلو مرغ با رب ازگیل

چلو مرغ با رب ازگیل یکی از غذاهای خوشمزه و مهمانی‌پسند ایرانی است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا بسیار محبوب در شمال کشور، بخصوص در مازندران و گیلان است و طعمی خاص و لذیذ دارد. اگر از طعم معمولی خورش مرغ خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این غذا را امتحان کنید. طعم این غذا شبیه به مرغ ترش است و اگر به غذاهای شمالی علاقه دارید، ممکن است این غذا هم به سبک غذایی شما اضافه شود. وقتی به شمال سفر کردید، حتماً رب ازگیل را خریداری کنید. برای دیدن آموزش کامل این غذا، تا ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج ایرانی 4 پیمانه
مغز گردو 100 گرم
مرغ کامل 1 عدد متوسط
عسل 2 قاشق غذاخوری
هویج 2 عدد متوسط
رب ازگیل 1 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و روغن حیوانی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت چلو مرغ با رب ازگیل

مرحله اول

برای درست کردن چلو مرغ خوشمزه با رب ازگیل، اول مرغ را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و سینه و ران‌های آن را تمیز می‌کنیم و سپس آن‌ها را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله دوم

بعد، تکه‌های مرغ را در یک کاسه می‌گذاریم و پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را روی آن‌ها می‌پاشیم و همه تکه‌ها را با ادویه‌ها خوب می‌پوشانیم. سپس گردوها را کمی خرد می‌کنیم تا در حین خوردن حس شوند.

مرحله سوم

در یک تابه کمی روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. تکه‌های مرغ را در تابه می‌چینیم و هر طرف آن‌ها را به مدت 5 دقیقه سرخ می‌کنیم. وقتی مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را در یک قابلمه می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، هویج‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و خلالی خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی تکه‌های مرغ می‌ریزیم. حالا رب ازگیل، گردوهای خرد شده، عسل و یک لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم.

“““html

مرحله پنجم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم که مرغ به مدت 2 ساعت خوب بپزد. در این مدت، به آماده کردن برنج می‌پردازیم. برای این کار یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم و تا نیمه از آب پرش می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع و 1 قاشق چایخوری نمک به آب در قابلمه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد، برنجی که از قبل خیسانده‌ایم را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا باید به مدت 7 تا 10 دقیقه صبر کنیم تا برنج نیم پز شود. زمانی که دانه‌های برنج نرم شدند و کمی سفت بودند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و برنج را آبکشی می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. سپس می‌توانیم از یک تکه نان لواش یا سیب‌زمینی برش‌خورده برای ته‌دیگ برنج استفاده کنیم و آن را کف قابلمه قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

حالا برنج را روی ته‌دیگ می‌ریزیم و مقداری زعفران دم کرده و روغن حیوانی را روی برنج پخش می‌کنیم. سپس قابلمه را می‌پوشانیم و می‌گذاریم که برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بپزد.

مرحله دهم

در مرحله آخر، وقتی که مرغ آماده شد، آن را در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم. سپس برنج را در قابلمه مخلوط می‌کنیم تا کاملاً زعفرانی شود و بعد آن را در دیش می‌کشیم و همراه با مرغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش چلو مرغ با رب ازگیل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا