مواد لازم و آموزش چیز کیک باقلوا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش چیز کیک باقلوا
باقلوا یکی از شیرینیهای محبوب است که شکلهای مختلفی در کشورها و شهرهای مختلف دارد. برخی از بهترین نوع های باقلوا در ایران تهیه میشوند. باقلوای ساده معمولاً از لایههای خمیر، پودر بادام و پسته و یک شهد شیرین تشکیل شده است. باقلوا به عنوان یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی طرفداران زیادی دارد و چیز کیک نیز یک شیرینی جدید و محبوب است. چیز کیک باقلوا طعم فوقالعادهای دارد و میتوان آن را در دورهمیها و مناسبتهای مختلف مانند یلدا درست کرد. اگر میخواهید نحوه کامل و مرحله به مرحله تهیه چیز کیک باقلوا را یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم چیز کیک باقلوا | |
گردو و بادام | به مقدار لازم |
خمیر باقلوای آماده | ۱ بسته |
کره و روغن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت باقلوا | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
گلاب | یک چهارم لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کرم پنیری | |
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۴ قاشق سوپخوری |
آرد | ۲ قاشق سوپخوری |
تخممرغ کوچک | ۲ عدد |
آموزش چیز کیک باقلوا
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک خوشمزه باقلوا، ابتدا…
“““html
کف قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری را کمی چرب میکنیم. به یاد داشته باشید که میتوانیم از سایزهای دیگر قالب هم استفاده کنیم، اما این قالب ۲۰ سانتی بهترین گزینه برای این مواد است.
مرحله دوم
برای چرب کردن قالب از ترکیبی از کره و روغن جامد و کمی هم روغن مایع استفاده میکنیم. مغزها، یعنی گردو و بادام، را تست کرده و خرد کردهایم. کف قالب را چرب میکنیم و ۷ تا ۸ ورق دوتایی از ورقهای باقلوا را در آن میگذاریم.
مرحله سوم
سپس بین دو ورق باقلوا را چرب میکنیم. دیوارههای قالب را هم خوب چرب میکنیم. بعد از گذاشتن ۱۴ ورق، یک لایه مغز روی آنها میریزیم. نیازی نیست مغزها را شیرین کنیم. بعد از ریختن مغز، دوباره ۲ تا ۳ ورق باقلوا روی آن میگذاریم و چرب میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد پنیری را آماده میکنیم. برای اینکار یک کاسه میگذاریم و پنیر خامهای، خامه، تخممرغ، وانیل و آرد را با هم مخلوط میکنیم. سپس شکر را اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. بعد ظرف را چند بار به زمین میکوبیم تا حبابها بیرون بیایند.
مرحله پنجم
حالا مایع پنیری را روی لایههای باقلوا میریزیم و روی آن ۲ تا ۳ ورق دیگر باقلوا میگذاریم. سپس دوباره یک لایه مغز میریزیم و بعد از این لایه دو ورق باقلوا گذاشته و چرب میکنیم. ورقهای اضافه که از لبه قالب افتادهاند را روی قالب میگذاریم و روی آن را هم چرب میکنیم.
مرحله ششم
در آخر کمی از ورقهای باقلوا را خرد کرده و روی قالب میریزیم. دور و روی باقلوا را با ۲ تا ۳ قاشق روغن میچربیم و به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر برقی) قرار میدهیم تا روی باقلوا رنگ طلایی بگیرد. سپس آن را گریل میکنیم.
مرحله هفتم
حالا نوبت به درست کردن شربت باقلوا میرسد. برای این کار، شکر را با نصف لیوان آب در یک قابلمه مخلوط کرده و کمی هم میزنیم تا شکر حل شود. سپس شعله را روشن میکنیم. وقتی شربت به جوش آمد، گلاب و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
پس از پنج دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کرده و یک قاشق آبلیمو ترش به آن اضافه میکنیم. سپس شربت را کنار میگذاریم تا خنک شود و وقتی ولرم شد، روی باقلوا میریزیم. بعد از پخت، باقلوا را از فر خارج کرده و شربت ولرم را روی آن میریزیم.
مرحله نهم
بهتر است بعد از خنک شدن باقلوا، آن را داخل یخچال بگذاریم. لازم به ذکر است که استفاده از مغزها ضروری نیست و میتوانیم آنها را حذف کنیم. همچنین، حتماً بین لایههای مایع پنیری را چرب کنیم تا لایهها بعد از ریختن شربت به هم نچسبند.
مرحله دهم
توجه داشته باشید که اگر دوست دارید، میتوانید خمیر باقلوا را خودتان در خانه درست کنید، فقط به یاد داشته باشید که باید خمیر را نازک باز کنید. در این دستور از ورقهای باقلوای آماده ایرانی استفاده شده که در هایپرمارکتها موجود است.