آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش چیز کیک روسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش چیز کیک روسی

چیز کیک یکی از دسرهای خوشمزه از کشور یونان است که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد. در روسیه، شیرینی و دسرها جزء فرهنگ غذایی مهمی به حساب می‌آیند. شاید نام چیز کیک روسی را شنیده باشید که معمولاً شامل چند لایه کیک و کرم‌های مختلف است. این دسر خوشمزه از پنیر دَلَمه یا خامه و دیگر مواد تهیه می‌شود. برای درست کردن چیز کیک روسی، معمولاً از پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه و شکلات سفید استفاده می‌گردد. پس از آماده شدن، این کیک را به مدت مشخصی در یخچال قرار می‌دهند تا سفت و خوشمزه شود. برای مشاهده آموزش دقیقتر و مرحله به مرحله چیز کیک روسی، به ادامه متن مراجعه کنید.

مواد لازم چیز کیک روسی
بسکویت پتی بور یا ساقه طلایی یا اورئو ۳۰۰ گرم
کره آب شده ۱۱۰ گرم
مواد لازم برای کرم
پنیر لبنه یا ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۳۰ گرم
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر قند به مقدار لازم

آموزش چیز کیک روسی

مرحله اول

برای تهیه پایه چیز کیک، از بیسکویت استفاده می‌کنیم. بیسکویت پتی بور یا وانیلی را به خوبی پودر می‌کنیم. سپس کره آب شده را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌نماییم.

مرحله دوم

در این مرحله، مواد را در یک قالب دایره‌ای به قطر ۲۰ سانتی‌متر می‌ریزیم و خوب پخش می‌کنیم. سپس با استفاده از یک لیوان یا دست، آن را فشرده می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

مرحله سوم

در این فاصله به تهیه کرم می‌پردازیم. پنیر را با همزن برقی می‌زنیم تا خوب نرم شود. سپس خامه را بر روی بخار گوشت‌کوب می‌گذاریم تا به روش بن ماری آب شود. مراقب باشید که خامه نجوشد.

مرحله چهارم

خامه، وانیل و آبلیمو را به مواد اضافه می‌کنیم و تنها در حدی که مخلوط شوند، هم می‌زنیم. سپس شکلات سفید را بر روی بخار کتری ذوب می‌کنیم و آن را به مواد اضافه کرده، دوباره مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

حال قالب را از فریزر در می‌آوریم و کرم را داخل آن می‌ریزیم و سطحش را صاف می‌کنیم. سپس آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا خود را بگیرد. چیز کیک باید حدود ۱۰ ساعت در یخچال بماند و نیم ساعت قبل از سرو در فریزر قرار می‌گیرد.

مرحله ششم

برای خوشمزه‌تر شدن چیز کیک، می‌توانید از میوه‌های خرد شده مانند توت فرنگی در کرم استفاده کنید. همچنین بهتر است از قالب کربندی برای تهیه این چیز کیک استفاده کنید که نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا