مواد لازم و آموزش چیز کیک زعفرانی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش چیز کیک زعفرانی
چیز کیک یکی از دسرهای محبوب در دنیا است و روش های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. یکی از این روش ها، چیز کیک زعفرانی است که در این دستور غذا، از پایه کیک شکلاتی استفاده میشود. برای تهیه لایه روی کیک، ترکیبی از پنیر، خامه و زعفران آماده میشود. باید توجه داشته باشید که پایه کیک حتما باید در فر بپزد، اما لایه پنیری آن باید در یخچال استراحت کند تا خوب بگیرد. برای یادگیری مرحله به مرحله نحوه تهیه چیز کیک زعفرانی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک زعفرانی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد | یک و نیم لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات رنده و ذوب شده | ۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مواد لازم برای لایه زعفرانی | |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | نصف لیوان |
شیر | یک چهارم لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذا خوری |
آب سرد | نصف لیوان |
زعفران دم شده غلیظ | ۲ قاشق غذا خوری |
“““html
آموزش چیز کیک زعفرانی
مرحله اول
برای درست کردن یک چیز کیک خوشمزه با طعم زعفرانی، ابتدا باید به تهیه پایه کیک بپردازیم. برای این کار، تخممرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن با دقت هم بزنید تا ترکیب شما رنگ کرمی و کشدار به خود بگیرد.
مرحله دوم
بعد از این که مخلوط شما آماده شد، شکلات رنده شده که آن را بخار کردهاید، به مخلوط اضافه کنید. سپس این ترکیب را با شیر هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. بعد، روغن مایع را به آن بیفزایید و هم بزنید. در آخر، پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا خوب مخلوط شود.
مرحله سوم
حالا به دو مرحله این ترکیب را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. یک قالب گرد یا کمربندی را با کمی روغن چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس مخلوط کیک را در قالب بریزید و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
مرحله چهارم
وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود. در این مرحله باید مواد روی کیک را آماده کنیم. برای این کار، تمام ژلاتین را در آب سرد بریزید و بگذارید تا حالت اسفنجی بگیرد. بعد آن را روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً حل و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک قابلمه بردارید و شیر و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود بدون این که شیر بجوشد. سپس زعفران دمکشی و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم
حال اجازه دهید این مخلوط از حرارت بیفتد. در یک کاسه دیگه، پنیر، خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط زعفرانی را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در نهایت، ژلاتین را که حل کردهاید، به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا دوباره همه مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس این مخلوط را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید و بگذارید به مدت ۳ ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. بعد از آن میتوانید کیک را برش داده و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.