آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش چیز کیک سن سباستین خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش چیز کیک سن سباستین

چیز کیک یکی از کیک‌های محبوب در سراسر دنیا است. راه‌های مختلفی برای درست کردن چیز کیک وجود دارد. یکی از این روش‌ها، دستور تهیه چیز کیک سن سباستین است. این چیز کیک پایه‌ای ندارد و تماماً از مواد پنیری تهیه می‌شود که سپس در فر پخته و در یخچال استراحت می‌کند. این کیک طعم و بافت بسیار فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توان آن را به عنوان دسر یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کرد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه چیز کیک سن سباستین، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک سن سباستین
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک و نیم لیوان
پنیر تازه پرچرب ۴۰۰ گرم
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
سرشیر ۲۰۰ گرم
خامه ۲ پاکت
آرد ۳ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ پاکت معادل ۵ گرم

آموزش چیز کیک سن سباستین

مرحله اول

برای درست کردن چیز کیک خوشمزه به سبک سن سباستین، اول از همه یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. سپس تخم مرغ‌ها و شکر را داخل کاسه ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید تا پف کند.

مرحله دوم

حالا پنیر سفید پرچرب، پنیر لبنه، سرشیر و خامه را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس آرد را الک کرده و به همراه نشاسته و وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب کمی غلیظ شود.

مرحله سوم

یک قالب کمربندی به قطر ۳۶ سانتی‌متر آماده کنید و تمام کف و اطراف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مایه چیز کیک را داخل آن بریزید. فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سپس قالب را در طبقه دوم فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

سپس قسمت بالای فر را روشن کنید و حدود ۱ تا ۲ دقیقه صبر کنید تا روی کیک برشته شود. وقتی چیز کیک را کمی تکان می‌دهید، باید وسط آن حرکت کند. اگر بیشتر از این بپزد، ویژگی‌های سن سباستین را از دست می‌دهد و به قوام خامه‌ای تبدیل نمی‌شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. سپس اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. بعد از این زمان، کیک را از قالب خارج کرده و با شکلات ذوب شده تزئین کنید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا