آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش چیز کیک لیمویی وگان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش چیز کیک لیمویی وگان

چیز کیک یکی از کیک‌های محبوب در دنیا است. روش‌های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. یکی از این روش‌ها، دستور تهیه چیز کیک لیمویی وگان است. در این دستور، از خرما، آرد بادام و آرد نارگیل برای درست کردن پایه کیک استفاده می‌شود. برای رویه کیک هم از بادام زمینی و روغن نارگیل استفاده کرده‌ایم. این چیز کیک مناسب رژیم گیاه‌خواری است و به راحتی می‌توانید آن را درست و سرو کنید. این کیک به صورت تک نفره در قالب مافین تهیه می‌شود و نیازی به پخت ندارد و کاملاً سرد سرو می‌شود. برای مشاهده آموزش گام به گام چیز کیک لیمویی وگان، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم چیز کیک لیمویی وگان
آرد نارگیل یا آرد جو دو سر ۱ لیوان
آرد بادام یا آرد فندق یا آرد گردو نصف لیوان
روغن نارگیل یا کره ۱ قاشق غذا خوری
خرما ۶ تا ۷ عدد
مواد رویه چیز کیک
بادام هندی ۱ لیوان
روغن نارگیل ۱ قاشق غذا خوری
شیره انگور یا آگاو یا عسل ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه نصف لیمو
رنده پوست لیمو نصف لیمو

آموزش چیز کیک لیمویی وگان

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک لیمویی وگان، ابتدا بادام هندی‌ها را ۴ تا ۶ ساعت در آب بخیسانید. سپس پودر نارگیل و آرد بادام را در غذا ساز بریزید تا به شکل آرد در بیاید.

مرحله دوم

برای درست کردن لایه زیرین، خرماها را در آب گرم بخیسانید تا نرم شوند. سپس هسته آنها را جدا کرده و داخل غذا ساز بزنید تا خوب پوره شوند. آرد نارگیل، آرد بادام و روغن نارگیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

مطمئن شوید که خمیری که به دست آمده به دست چسبیده نباشد. سپس خمیر را در قالب‌های مافین بریزید. تقریباً برای هر قالب، یک قاشق از مواد را بریزید و با دست فشار دهید تا سطح و دیواره‌ها را کاملاً بپوشاند.

مرحله چهارم

حالا قالب‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا فرم بگیرند. در این بین، بادام هندی خیس خورده را در غذا ساز بریزید و پوره کنید. روغن نارگیل، شیره انگور، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

مواد داخل غذا ساز را خوب مخلوط کنید تا به غلظت خامه‌ای برسد. این کار حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. سپس خامه را روی لایه زیرین مافین‌ها بریزید و دوباره به فریزر منتقل کنید تا خودش را بگیرد. برای تزیین نیز می‌توانید از برش‌های نازک لیمو و رنده پوست لیمو استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا