مواد لازم و آموزش چیز کیک نیویورکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش چیز کیک نیویورکی
چیز کیک یکی از دسرهای محبوب در دنیا است. روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد، اما در اینجا با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی آشنا میشویم. در این روش، از بیسکویت پودر شده به عنوان پایه استفاده میشود و سپس مخلوطی از تخممرغ، خامه و پنیر روی آن میریزیم و در فر میپزیم. این چیز کیک خیلی نرم و خوشمزه است و میتواند به عنوان دسر در مهمانیها سرو شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله چیز کیک نیویورکی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک نیویورکی | |
بیسکویت ساقه طلایی | ۲ بسته |
پنیر خامه ای | ۲ بسته |
خامه | نصف وزن پنیر |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | به مقدار لازم |
تخم مرغ کامل | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
رنده پوست لیمو | ۱ عدد لیمو |
شیر | ۲۰۰ گرم |
آرد برنج | ۷۰ گرم |
آموزش چیز کیک نیویورکی
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک خوشمزه نیویورکی، اول بیسکویتها را به صورت ریز خرد میکنیم. برای این کار میتوانیم از آسیاب یا رنده استفاده کنیم. سپس به آن کره ذوب شده اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کره را به مقدار کافی اضافه میکنیم تا بیسکویتها به حالت خمیری درآیند. سپس خمیر را در کف قالب کمربندی یا قالب گرد که قبلاً با فویل پوشاندهایم، میریزیم و به ضخامت یک تا چند میلیمتر پخش میکنیم.
مرحله سوم
بعد با استفاده از گوشتکوب یا ته لیوان، خمیر را فشار میدهیم و صاف میکنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس در یک کاسه، پنیر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و شکر را هم اضافه میکنیم تا درست یکدست شود.
مرحله چهارم
در یک کاسه دیگر، تخممرغها، زرده تخممرغ، رنده پوست لیمو، شیر و آرد برنج را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس مخلوط پنیر و خامه را به آن اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا یکنواخت شود.
مرحله پنجم
غلظت این مایه باید کمی شلتر از ماست باشد. سپس این مخلوط را روی بیسکویتها میریزیم و پخش میکنیم. فر را پیش از این با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کیک را داخل فر میگذاریم تا بپزد و رویش طلایی شود.
مرحله ششم
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و در یخچال قرار میدهیم تا یک یا دو ساعت خنک شود. سپس روی آن را با سس کارامل یا هر سس دلخواه دیگری تزئین کرده و برش میزنیم و سرو میکنیم.