آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش چیز کیک هلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش چیز کیک هلو

چیز کیک یکی از کیک های محبوب در دنیا است. راه های مختلفی برای درست کردن چیز کیک وجود دارد. یکی از این روش ها، دستور تهیه چیز کیک هلو است. در این دستور، پایه چیز کیک با بیسکوییت آماده شده و فقط کافی است مایه پنیری را سریع درست کنیم و آن را با میوه های تازه به صورت لایه ای بچینیم. این چیز کیک را می توان به عنوان دسر یا شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها و یا هنگام عصر در کنار چای یا قهوه سرو کرد. این چیز کیک به فر نیازی ندارد و به عنوان چیز کیک یخچالی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله چیز کیک هلو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک هلو
بیسکوییت دایجستیو ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
شکر دانه ریز ۳۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۶۰۰ گرم
شکر دانه ریز اضافی ۱۰۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر ژله هلو ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
آب جوش ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف پیمانه
خامه قنادی همزد ۲۰۰ گرم
هلوی تازه ۴ عدد درشت

آموزش چیز کیک هلو

مرحله اول

برای درست کردن چیز کیک خوشمزه و خاص با هلو، ابتدا بیسکوییت ها را در مخلوط کن یا آسیاب ریخته و کاملاً پودر می کنیم. اگر آسیاب در دسترس نیست، می توان بیسکوییت ها را رنده کرده و بعد الک کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله، بیسکوییت پودر شده، کره و شکر را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید. سپس این مخلوط را در قالبی به اندازه ۲۰×۳۰ سانتیمتر می ریزیم و با پشت قاشق کاملاً فشرده می کنیم.

مرحله سوم

سپس قالب را در یخچال می گذاریم تا خوب سفت شود. در ادامه، یک کاسه دیگر برداشته و پنیر، شکر اضافی و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا مخلوط صاف و یکدستی به دست آید. سپس پودر ژله هلو را در آب جوش حل می کنیم تا کاملاً با آب ترکیب شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، کاسه حاوی ژله را روی بخار کتری قرار می دهیم تا شفاف شده و به طور کامل حل شود. سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. وقتی ژله خنک شد، آن را به مایه پنیری اضافه کرده و سپس خامه را هم اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، نیمی از مایه تهیه شده را روی بیسکوییت ها می ریزیم. سپس هلوها را پوست کنده و برش می زنیم. برش های هلو را روی لایه پنیری می چینیم و سپس باقی مانده مایه پنیری را روی آن ها می ریزیم و صاف می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت، چیز کیک را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم یا حتی می توانیم شب تا صبح در یخچال بگذاریم تا خوب سفت شود. سپس چیز کیک ها را به اندازه دلخواه برش زده و روی آن را با خامه فرم گرفته و برش های هلو و دراژه های بادامی تزئین می کنیم و در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا