مواد لازم و آموزش چیلی برگر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش چیلی برگر
چیلی برگر یک ساندویچ لذیذ است که از نان برگر تهیه میشود. در این ساندویچ تکههای مرغ سرخ شده را با چاشنیهای خوشمزه مزهدار کرده و در آرد میغلتانیم. در نهایت این ساندویچ را با کاهو، خیارشور و گوجهفرنگی سرو میکنیم. این برگرها میتوانند در کنار نانهای کوچک یا به شکل ساندویچ فینگر فود در مهمانیها و جشنها سرو شوند. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله چیلی برگر، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
شیر | یک و نیم پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | کمی |
سس تند | ۳ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱ عدد لیمو ترش کوچک |
آرد | ۲ تا ۳ پیمانه |
پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا | به مقدار لازم |
آویشن و زردچوبه | به مقدار لازم |
آموزش چیلی برگر
مرحله اول
برای تهیه چیلی برگر خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را برش داده و با بیفتک میکوبیم. سپس آن را در یک کاسه میریزیم. آب لیمو، سس تند و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. در نهایت، شیر و زرده تخممرغ را هم به کاسه میزنیم.
مرحله دوم
سپس کاسه را در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود. در یک کاسه دیگر، آرد، نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر سیر و پاپریکا و آویشن را به هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
سینههای مرغ مزهدار شده را از یخچال خارج کرده و در مخلوط آرد میغلتانیم. سپس دوباره روی مواد قرار میدهیم و دوباره در آرد میغلتانیم. این کار را چند بار تکرار میکنیم تا شکلی پولکی به خود بگیرد.
مرحله چهارم
یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم. وقتی روغن داغ شد، مرغها را در تابه سرخ میکنیم. این کار حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد. سپس مرغهای سرخ شده را در نان ساندویچی قرار میدهیم و کاهو، گوجه و خیارشور را داخل ساندویچ میگذاریم و سرو میکنیم.