مواد لازم و آموزش چیپس ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش چیپس ترکیه ای
چیپس ترکیه ای یکی از تنقلات خوشمزه و راحت در کشور ترکیه است که طعم های مختلفی دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه چیپس ترکیه ای با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم چیپس ترکیه ای | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | به مقدار کافی |
پنیر چدار رنده شده | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
جعفری | ۱ برگ |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش چیپس ترکیه ای
مرحله اول
برای تهیه چیپس ترکیه ای، ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس پنیر چدار رنده شده را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه شیر و کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه میکنیم. بعد، آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و به آرامی روی مواد الک میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را با همزن ترکیب میکنیم تا یک خمیر نرم و کمی چسبناک به دست بیاید. وقتی خمیر آماده شد، آن را روی یک سطح تمیز میگذاریم و با وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله چهارم
یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و به اندازه کافی روغن در آن میریزیم تا چیپسها در روغن شناور باشند. حالا خمیر را با قالب دلخواه برش میزنیم و قطعات را در روغن داغ میریزیم.
مرحله پنجم
توجه کنید که باید حرارت بسیار کم باشد و روغن کاملاً داغ باشد تا چیپسها خوب پف کنند. وقتی چیپسها کاملاً سرخ شدند، آنها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله ششم
برای خلاص شدن از روغن اضافی، میتوانیم چیپسها را روی توری فلزی یا روی دستمال حولهای بگذاریم. در نهایت چیپسها را در ظرف سرو میریزیم و همراه با سس دلخواه سرو میکنیم.