مواد لازم و آموزش چیپس ذرت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش چیپس ذرت
چیپس ذرت یک میان وعده خوشمزه و محبوب در دنیا است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم چیپس ذرت | |
آرد ذرت | ۱ پیمانه |
آرد سفید | ½ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
نعناع | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
دستور تهیه چیپس ذرت
آماده سازی خمیر
ابتدا پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در یک کاسه قرار میدهیم. سپس آرد ذرت، آرد سفید، نعناع خشک، فلفل قرمز، نمک و آویشن را به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
ورز دادن خمیر
در این مرحله کم کم آب به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر شکل بگیرد. وقتی که خمیر آماده شد، سطح کار را با آرد کمی آردپاشی کرده و خمیر را روی آن قرار داده و ورز میدهیم.
برش زدن به شکل مثلث
خمیر را با وردنه نازک پهن میکنیم. سپس خمیر را به نوارهایی با عرض ۵ سانت برش میزنیم و بعد آن را به شکل مثلثی برش میزنیم.
سرخ کردن
حالا خمیر آماده سرخ کردن است. یک تابه گود را روی حرارت قرار داده و روغن را به اندازهای بریزید که چیپسها در آن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد، تکههای خمیر را در روغن میریزیم تا سرخ شوند.
سرو
وقتی چیپسها طلایی شدند، آنها را روی دستمال حولهای یا توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود. در نهایت چیپسهای ذرت را در ظرف مورد نظر میریزیم و میتوانیم با سس یا ماست چکیده سرو کنیم.