مواد لازم و آموزش چیپس سرکه نمکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دستور تهیه چیپس سرکه نمکی
چیپس سرخ شده همیشه یکی از خوراکیهای محبوب مردم بوده و طرفداران زیادی دارد. چیپسهای طعمدار کارخانهای هم به ویژه برای کودکان و نوجوانان جذاب است. اما این چیپسها معمولا نگهدارنده دارند و ممکن است در روغنهای بیکیفیت تهیه شوند که برای سلامتی مناسب نیست. بنابراین، ما دستور تهیه چیپس سرکه نمکی خوشمزه و ترد را در خانه آماده کردهایم. این چیپسها خیلی ترد و خوشمزه هستند و نسبت به چیپسهای کارخانهای سالمتر میباشند. برای یادگیری مراحل تهیه چیپس سرکه نمکی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه نمکی | |
سیب زمینی | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سرکه | نصف لیوان |
یخ | ۱ لیوان |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه چیپس سرکه نمکی
مرحله اول
برای آمادهسازی چیپس خوشمزه با طعم سرکه نمکی، اول سیبزمینیها را خوب میشوییم و پوست آنها را میگیریم. سپس با استفاده از رنده یا پوستکن، آنها را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم. برای از بین بردن نشاسته اضافی، چند بار سیبزمینیها را میشوییم.
مرحله دوم
در یک کاسه، آب سرد میریزیم. ورقههای سیبزمینی را به آب اضافه کرده و سپس بکینگ پودر، نمک و سرکه را هم به آن میزنیم. این مخلوط را خوب هم میزنیم تا طعمها به خوبی مخلوط شوند. بعد یخها را به مخلوط اضافه کرده و به آن ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا مزهدار شود.
مرحله سوم
پس از ۲۰ دقیقه، ورقهها را آبکش کرده و بر روی یک پارچه میچینیم تا خشک شوند. در یک تابه، روغن را گرم میکنیم و وقتی روغن داغ شد، ورقههای چیپس را درون آن سرخ میکنیم تا ترد و طلایی شوند. بعد از سرخ کردن، چیپسها را بر روی یک توری قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها خارج شود.