مواد لازم و آموزش چیپس فنری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش چیپس فنری
چیپس فنری یکی از تنقلات خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه چیپس فنری، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش چیپس فنری
مرحله اول
برای درست کردن چیپس فنری خوشمزه، اول پوست سیبزمینیها را جدا کرده و آنها را میشوییم. سپس سیبزمینیها را به سیخ میکشیم و با چاقو برشهای مارپیچ روی آنها میزنیم.
مرحله دوم
حالا که سیب زمینیها را به شکل مارپیچ برش دادیم، آرام آرام حلقههای سیب زمینی را از هم باز میکنیم تا آنها از یکدیگر دور شوند و طول سیخ چوبی را کاملاً بپوشانند.
مرحله سوم
مطمئن شوید که برشهای مارپیچ خیلی عمیق نباشند، زیرا در این صورت حلقهها از هم جدا میشوند. بعد از این مرحله، باقیمانده سیبزمینی را هم به همین شکل مارپیچ برش میزنیم.
مرحله چهارم
حالا سیبزمینیها را میشوییم تا نشاسته آنها از بین برود. سپس سیبزمینیهای فنری را در یک تابه مناسب قرار میدهیم و کمی آب به کف تابه میریزیم و روی سیبزمینیها مقداری نمک میپاشیم.
مرحله پنجم
تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا سیبزمینیها بخارپز شوند. همچنین فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله ششم
حالا کف سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم. سپس سیبزمینیها را از تابه خارج کرده و در سینی قرار میدهیم. با یک برس، کمی روغن مایع روی آنها میمالیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم سیبزمینیها به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته و برشته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و چیپسهای فنری را در ظرف مورد نظر میگذاریم.
مرحله هشتم
در نهایت، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه روی چیپسهای فنری میپاشیم. سپس سیخهای چوبی را از چیپسها خارج کرده و آنها را با سس دلخواه سرو میکنیم. همچنین میتوانیم این چیپسها را در روغن هم سرخ کنیم. نوش جان!