مواد لازم

مواد لازم و آموزش چیپس کچاپ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش چیپس کچاپ

چیپس کچاپ که به عنوان چیپس گوجه فرنگی هم شناخته می‌شود، یکی از تنقلات محبوب در سراسر دنیا است. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را به‌صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم چیپس کچاپ
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی

آموزش چیپس کچاپ

مرحله اول

برای درست کردن چیپس کچاپ خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و سپس با پوست‌کن، آن‌ها را به صورت ورقه‌های نازک و یکدست برش بزنید. اگر پوست‌کن ندارید، می‌توانید از یک چاقوی تیز استفاده کنید.

مرحله دوم

حالا ورقه‌های سیب زمینی را در یک کاسه قرار داده و با آب سرد بشویید تا نشاسته آن‌ها کاملاً پاک شود. پس از شستشو، سیب زمینی‌ها را روی یک دستمال حوله‌ای قرار دهید تا خشک شوند.

مرحله سوم

بگذارید سیب زمینی‌ها کاملاً خشک شوند. سپس یک تابه مناسب بر روی حرارت بگذارید و به اندازه‌ای روغن اضافه کنید که سیب زمینی‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند.

مرحله چهارم

وقتی روغن داغ شد، سیب زمینی‌ها را به آرامی به داخل روغن بیفزایید و اجازه دهید تا کاملاً سرخ شوند. وقتی که رنگ سیب زمینی‌ها طلایی شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی یک توری فلزی بگذارید.

مرحله پنجم

شما همچنین می‌توانید چیپس‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در این مرحله، شکر، نمک، فلفل قرمز و پودر گوجه‌فرنگی را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله ششم

حالا مواد طعم‌دهنده را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس سیب زمینی‌های سرخ شده را داخل این مخلوط بریزید تا طعم‌ها به خوبی به آن‌ها بچسبند. در نهایت، چیپس کچاپ را کنار سس یا ماست سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا