مواد لازم و آموزش چیکن برگر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش چیکن برگر
چیکن برگر یکی از ساندویچهای خوشمزه و محبوب است که در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری طرز تهیه آن، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۱ حبه |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر ورقه ای | ۲ عدد |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نان همبرگر | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت چیکن برگر
آماده سازی مرغ
برای تهیه چیکن برگر خوشمزه ابتدا سینه مرغ را چرخ میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس پیازها را ریز رنده میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم. سیر را هم رنده کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
افزودن ادویه
در این مرحله، تخممرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به کاسه اضافه میکنیم و با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا همگی خوب با هم ترکیب شوند.
شکل دادن به برگر ها
حالا باید برگرها را شکل بدهیم. برای این کار میتوانیم از دستگاه همبرگر زن استفاده کنیم. اگر این دستگاه را ندارید، میتوانید از یک ظرف گرد و یک پلاستیک فریزر استفاده کنید. نصف مخلوط چیکن برگر را داخل پلاستیک میریزیم.
قرار دادن در فریزر
اکنون با فشار دست، مخلوط چیکن برگر را صاف میکنیم. سپس لبه پلاستیک را به آرامی میکشیم تا برگر شکلگرفته را از ظرف خارج کنیم. این کار را برای برگر بعدی هم انجام میدهیم و سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار میدهیم.
سرخ کردن
پس از ۳۰ دقیقه، برگرها را از فریزر بیرون میآوریم. یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، برگرها را داخل تابه میگذاریم تا سرخ شوند.
اضافه کردن سایر مواد
وقتی یک سمت برگرها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در نهایت برگرها را در نان همبرگر میگذاریم، پنیرهای ورقهای را روی آنها میگذاریم و با مواد دلخواه مانند کاهو و گوجهفرنگی پر میکنیم.
پر کردن نان
برای پر کردن نانها، میتوانید از کاهو، گوجهفرنگی، پیاز و خیارشور خرد شده استفاده کنید. در پایان، ساندویچها را در ظرف سرو قرار میدهیم و همراه با سس کچاپ یا سس مایونز میل میکنیم.