مواد لازم و آموزش چیکن دینامیت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش تهیه چیکن دینامیت
مرغ سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در همه جای دنیا است. چیکن دینامیت نوعی مرغ سوخاری است که بعد از پخت با یک سس خاص سرو میشود. میتوانید چیکن دینامیت را با سیبزمینی سرخشده و سبزیجاتی که تفت داده یا بخارپز کردهاید تهیه و سرو کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله چیکن دینامیت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای چیکن دینامیت | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیر رندهشده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق غذاخوری |
سبزیجات معطر | نصف قاشق غذاخوری یا ادویه ایتالیایی |
سس سویا | یک و نیم قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
پودر نشاسته | نصف پیمانه |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
مواد لازم برای سس مخصوص | |
سس مایونز | ۱ پیمانه |
سس چیلی | ۲ قاشق غذاخوری |
کچاپ | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر رندهشده | نصف قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری |
آموزش چیکن دینامیت
مرحله اول
برای اینکه چیکن خوشمزه و خاصی درست کنیم، ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد میکنیم. سپس یک کاسه برمیداریم و سیر رندهشده، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، سبزیجات معطر و سس سویا را در آن ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
بعد از آن، تکههای مرغ را در مخلوط آماده شده قرار میدهیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. در یک کاسه دیگر، آرد گندم، نشاسته، پودر فلفل سیاه، پاپریکا و نمک را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا سینههای مرغ را که در یخچال استراحت کردهاند، بیرون میآوریم و ابتدا در مخلوط آرد میغلتانیم. در کاسهای دیگر، تخممرغها را شکسته و با چنگال یا همزن کمی هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، مرغها را درون تخممرغها میزنیم تا کاملاً آغشته شوند. سپس دوباره آنها را در آرد میزنیم و در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. بعد از آن، مرغها را در روغن سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که مرغها باید در روغن شناور باشند، مثل مرغ سوخاری. در یک کاسه سس مایونز، سس چیلی، کچاپ، سیر رندهشده و پودر فلفل قرمز را میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه مرغهای سرخ شده کمی سرد شد، هر کدام را به سس آغشته کرده و با پیازچه و کنجد تزئین میکنیم و در یک ظرف مناسب میچینیم. میتوانیم زیر آنها سیبزمینی سرخکرده بریزیم و سرو کنیم.