مواد لازم و آموزش چیکن لینگوئینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش چیکن لینگوئینی
چیکن لینگوئینی یک نوع پاستا با مرغ است که طعم بسیار خوبی دارد و به لطف سس خامهای آن، خوشمزهتر میشود. این پاستا با تکههای مرغ بزرگ سرو میشود که ظاهر زیبایی دارد و میتوانید آن را در مهمانیها و مناسبتهای ویژه تهیه و سرو کنید. به طور کلی پاستا یکی از غذاهای ایتالیایی است که با انواع سسهای گوشتی و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای تهیه پاستا نیازی به دم کردن نداریم، اما مواد گوشتی باید با سس همراه باشند تا طعم بهتری به پاستا بدهند. برای مشاهده آموزش چیکن لینگوئینی با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۵ حبه |
قارچ | ۲۰ عدد |
خامه | ۲۰۰ گرم |
قرص مرغ یا عصاره مرغ | ۱ عدد |
کره | ۳۰ گرم |
روغن | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا دودی و آویشن | به مقدار لازم |
آرد | به مقدار لازم |
پاستا | ۱ بسته (برای ۴ نفر) |
آموزش چیکن لینگوئینی
مرحله اول
برای شروع تهیه چیکن لینگوئینی، سینههای مرغ را به صورت لایهای برش بزنید. کمی از قسمت برش خورده را با بیفتک کوب بزنید تا نرم شود، اما مواظب باشید خیلی نزنید که له شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی هر دو طرف آن بپاشید تا مزهدار شود.
مرحله دوم
مرغها را در آرد بپوشانید. بعد از اینکه هر دو طرف مرغ آغشته به آرد شد، آن را کنار بگذارید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره و روغن بریزید. اجازه دهید تا کره اب شود و تابه خوب داغ شود. سپس قارچها را شسته و به صورت ورقهای برش دهید.
مرحله سوم
حرارت تابه را زیاد کنید و قارچها را به آن اضافه کنید و بگذارید تفت بخورند تا کمی سبک شوند و طعم بهتری بگیرند.
“““html
ها را به تابه اضافه میکنیم. اگر حرارت زیاد باشد، قارچها آب نمیاندازند. وقتی قارچها کمی سرخ شدند، آبلیموی بیشتری اضافه میکنیم تا از سیاه شدن آنها جلوگیری شود. سپس آن را به خوبی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
زمانی که قارچها کاراملی شدند، سیرهای رنده شده را اضافه میکنیم. نیازی نیست سیر خیلی سرخ شود یا بسوزد؛ فقط کافی است کمی نرم شود و عطرش بیرون بیاید. مخلوط سیر و قارچ را از تابه خارج میکنیم و کره و روغن را دوباره به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی کره ذوب شد و شروع به جوشیدن کرد، تکههای مرغ را درون آن میگذاریم تا سرخ شوند. حرارت را دوباره زیاد میکنیم تا مرغ آب نیندازد و سفت نشود. سینههای مرغ را از هر دو طرف سرخ میکنیم تا کاملاً قهوهای و طلایی شود.
مرحله ششم
قارچ و سیر را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس نمک، پاپریکا دودی و آویشن را اضافه میکنیم. باید دقت کنیم نمک کمتری اضافه کنیم چون عصاره مرغ هم نمک دارد. یک قرص مرغ یا عصاره مرغ را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به مخلوط مرغها اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
درب تابه را میبندیم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزد. میتوانیم به جای عصاره مرغ، از آب مرغ خانگی هم استفاده کنیم. در این مدت که مرغ در حال پخت است، پاستاها را آماده میکنیم. یک قابلمه را با آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
مرحله هشتم
در این مرحله پاستا را در آب جوشان میریزیم و ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. به پاستا در حال پخت کمی نمک و روغن اضافه میکنیم. وقتی پاستا پخته شد، آن را آبکش میکنیم. خامه صبحانه را در یک قابلمه کوچک میریزیم.
مرحله نهم
سپس روی حرارت کم قرار میدهیم تا گرم شود. میتوانیم خامه را در ماکروویو هم گرم کنیم. وقتی خامه گرم شد، آن را به مخلوط مرغ اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا همه مواد به خامه آغشته شوند. سپس درب تابه را برداشته و صبر میکنیم تا سس غلیظ شود.
مرحله دهم
در این مرحله، پاستای آبکش شده را با کمی روغن زیتون مخلوط میکنیم. کمی نمک، آویشن، پاپریکا دودی و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم تا مزهدار شود. مخلوط مرغ به همراه سس غلیظ شده را روی پاستا میریزیم و سرو میکنیم.