مواد لازم و آموزش چیکن یاکیتوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش چیکن یاکیتوری
چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ژاپنی است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و گام به گام چیکن یاکیتوری با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم چیکن یاکیتوری | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
سویا سس | یک چهارم پیمانه |
آب | یک چهارم پیمانه |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذا خوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۲ حبه |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | کمی |
پیازچه خرد شده | یک چهارم پیمانه |
کنجد | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش چیکن یاکیتوری
مرحله اول
برای تهیه چیکن یاکیتوری، اول باید استخوانهای سینه مرغ را جدا کرده و آن را بشویید. سپس آن را به صورت مکعبهای کوچک برش بزنید. حالا نوبت آمادهسازی سس کباب است.
مرحله دوم
برای تهیه سس، یک قابلمه کوچک بردارید و سویا سس، آب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوهای، زنجبیل، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل آن بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرحله سوم
دقت کنید که در مقدار نمک احتیاط کنید چون سویا سس خودش مزه شوری دارد. سپس ۲ قاشق پیازچه خرد شده به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. حالا تابه را کنار بگذارید تا مخلوط کمی خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، ۲ تا ۳ قاشق از سس را به مرغها اضافه میکنیم و آنها را یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم بگیرند. اگر سیخ فلزی ندارید، میتوانید ۱۰ عدد سیخ چوبی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید تا هنگام کباب کردن نسوزند.
مرحله پنجم
سپس مرغهای طعمدار شده را به سیخ میکشیم. یک تابه چدن را روی حرارت قرار داده و با کمی روغن کنجد چرب میکنیم. بعد سیخها را در تابه کنار هم بچینید و هر طرف آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.
مرحله ششم
در انتهای پخت، باقیمانده سس را با برس روی مرغها بمالید و آنها را در ظرف بچینید. میتوانید با حلقههای پیازچه و کنجد تزئین کنید. این غذا را به سلیقه خود میتوانید در کنار برنج سرو نمایید.