مواد لازم و آموزش ژولین مرغ و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ژولین مرغ و قارچ
ژولین مرغ و قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که میتوان آن را با مواد گوناگون تهیه کرد. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله ژولین مرغ و قارچ، لطفاً در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۱ بسته |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
شیر | ۱ فنجان |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و برگ بو | به مقدار کافی |
آموزش ژولین مرغ و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن ژولین مرغ و قارچ خوشمزه، ابتدا فیله مرغ را در یک قابلمه پر از آب بگذارید و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و برگ بو به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.
مرحله دوم
حالا بگذارید تا فیله مرغ خوب پخته شود. در همین حال، سیب زمینیها را بشویید و در یک قابلمه پر از آب بگذارید و روی حرارت متوسط بپزید تا سیب زمینیها نرم شوند.
مرحله سوم
وقتی که فیله مرغ پخته شد، آن را ریشریش کرده و کنار بگذارید. سپس قارچها را به صورت ورقهای نازک برش دهید. حالا پیاز خرد شده را در یک تابه با کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله
“““html
مرحله چهارم
در این مرحله ما پیاز را کمی سرخ میکنیم تا نرم و شفاف شود. سپس قارچها را به تابه اضافه میکنیم و ادامه میدهیم تا قارچها نرم و طلایی شوند. حالا یک قاشق کره به تابه اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را تفت میدهیم.
مرحله پنجم
حالا حرارت را کم میکنیم و میگذاریم مواد قارچی کمی غلیظ شوند. بعد پوست سیبزمینیها را میگیریم و آنها را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و کره باقیمانده در یک کاسه میریزیم و خوب له میکنیم تا پوره شوند.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه نیز میزنیم و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا پنیر ذوب شود. حالا مقداری از پوره سیبزمینی را در ظرفهای مورد نظر میریزیم.
مرحله هفتم
حالا یک لایه از مخلوط مرغ و قارچ را روی پوره سیبزمینی میریزیم و روی آن را با مقداری پنیر پیتزا میپوشانیم. سپس ظرفها را در فر میگذاریم و اجازه میدهیم پنیر گریل شده و طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.