مواد لازم

مواد لازم و آموزش کادین بودو کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کادین بودو کوفته

کادین بودو کوفته یک نوع غذای خوشمزه و سنتی از کشور ترکیه است که به خاطر طعم عالی‌اش، طرفداران زیادی دارد. درست کردن آن بسیار آسان و سریع است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کادین بودو کوفته، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده گوساله ۵۰۰ گرم
برنج ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای روی کوفته‌ها
تخم مرغ ۳ عدد
آرد به مقدار لازم

آموزش کادین بودو کوفته

مرحله اول

برای درست کردن کادین بودو کوفته ابتدا برنج را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب اضافه کنید. کمی نمک و روغن هم بیفزایید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا برنج خنک شود.

مرحله دوم

بعد از آن، پیاز را به صورت ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

پس از آن، سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. با حرارت ملایم تفت دهید تا سیر هم طلایی و خوشبو شود. مراقب باشید که پیاز و سیر نسوزند.

مرحله چهارم

حالا نصف گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن کاملاً بخار شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و گوشت را در یک ظرف دیگر بریزید تا خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، مقداری جعفری را تمیز بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آن را ریز خرد کنید. شما می‌توانید از سبزی‌های دیگر هم به دلخواه استفاده کنید.

مرحله ششم

گوشت چرخ‌کرده تفت داده شده که خنک شده است و گوشت چرخ‌کرده خام را در یک ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب ورز بدهید.

مرحله هفتم

حالا برنج پخته شده و جعفری خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید،

“““html

بعد از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد، همه آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

مرحله هشتم

سپس روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و مخلوط به خوبی استراحت کند تا بعد از آن راحت‌تر بتوانید به مواد شکل دهید.

مرحله نهم

حال مقداری از مواد را بردارید و کمی ورز دهید. سپس با دست به اندازه دلخواه شکل دهید. کوفته‌ها باید نه خیلی ضخیم باشند که خوب نپزند و نه خیلی نازک که زود بسوزند.

مرحله دهم

برای آماده‌سازی سطح کوفته‌ها، در یک ظرف مقداری آرد بریزید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بریزید و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس، ابتدا کوفته‌ها را در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ بزنید.

مواد لازم و آموزش کادین بودو کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن برگردانید تا همه قسمت‌های آن خوب سرخ شوند. در آخر، کوفته‌ها را در یک ظرف مناسب بکشید و همراه با سالاد، ترشی و زیتون و انواع دورچین سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا