مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاری بامیه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کاری بامیه

کاری بامیه یکی از غذاهای ساده و خوشمزه در هند است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای آشنایی با آموزش کامل و مراحل تهیه کاری بامیه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۸ عدد
بامیه ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل (اختیاری) ۱ پیمانه
پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و جعفری به مقدار کافی

آموزش کاری بامیه

مرحله اول

برای درست کردن کاری بامیه خوشمزه به سبک هندی، اول باید پیاز را ریز خرد کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت بگذاریم و پیاز را داخل آن بریزیم. کمی تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله، سیرها را پوست گرفته و با رنده درون تابه می‌ریزیم. کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر پخش شود. بعد زنجبیل را هم رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس پودر کاری، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را هم به آن می‌افزاییم.

مرحله سوم

حالا باید مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهیم تا عطر ادویه‌ها خوب خارج شود. سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی از بین برود.

مرحله چهارم

در این مرحله، گوجه فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس شیر نارگیل را نیز اضافه می‌نماییم. اگر شیر نارگیل نداشتیم، می‌توانیم به جای آن از عصاره گوشت یا آب استفاده کنیم.

مرحله پنجم

بعد از ۳۰ دقیقه، بامیه‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و کمی کره در آن می‌ریزیم. بامیه‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا بامیه‌های سرخ شده را به مخلوط دیگر اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می‌کنیم. سپس می‌گذاریم غذا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در انتها کاری بامیه را در ظرف دلخواهمان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا