مواد لازم و آموزش کاری میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کاری میگو
کاری میگو یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور در سطح جهانی است که اصالت آن به هند برمی گردد. این غذا در کشورهای عربی و همچنین در نقاط جنوبی ایران به شیوه های خاص خود تهیه می شود و به عنوان یکی از بهترین غذاهایی که با میگو درست میشود شناخته شده است. اگر غذاهایی مانند دو پیازه میگو را دوست دارید، مطمئناً از این غذا هم لذت خواهید برد. برای دیدن آموزش کامل این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
میگو پاک شده | 500 گرم |
پوره گوجه فرنگی | 2 پیمانه |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
شیر نارگیل | سه چهارم پیمانه |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر چیلی | 1 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاری | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1.5 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور پخت کاری میگو هندی
مرحله اول
برای تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا باید میگوها را به خوبی پاک کنیم (حتما رگ سیاه پشت میگوها را از بین ببرید) سپس آنها را بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها به خوبی خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز و سیرها را پوست کنده و میشوییم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و سیر را رنده می کنیم و کنار میگذاریم. یک تابه را روی حرارت کم قرار داده و 1 قاشق روغن در آن میریزیم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم تا روغن کمی داغ شود و سپس میگوها را به تابه اضافه میکنیم. حرارت را زیاد کرده و میگوها را به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم.
“““html
میگوها را تفت میدهیم و مدام هم میزنیم تا در تابه نسوزند. بعد میگوها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله چهارم
حالا میگوهای تفت داده شده را در یک بشقاب میریزیم و دوباره یک قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم و سبک شوند.
مرحله پنجم
بعد سیرهای له شده را هم به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس پودر زنجبیل، پودر کاری، پودر چیلی، پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و نمک را به پیاز و سیرهای تفت داده شده میافزاییم.
مرحله ششم
در نهایت پوره گوجهفرنگی را به مواد اضافه کرده و همه چیز را خوب با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت شود. حالا از تفت دادن دست برداشته و اجازه میدهیم تا آب گوجه فرنگیها بخار شود و مواد کمی غلیظتر شوند.
مرحله هفتم
بعد شیر نارگیل را به همراه میگوهای تفت خورده به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم تا میگوها کاملاً به مواد آغشته شوند و اجازه میدهیم کمی بجوشند.
مرحله هشتم
کاری میگو هندی را میتوانید تندتر سرو کنید. برای این کار نصف قاشق چایخوری پودر چیلی به آن اضافه میکنیم. سپس کاری میگو هندی را در ظرف مناسب میریزیم و به همراه نان یا برنج نوش جان میکنیم.