مواد لازم

مواد لازم و آموزش کازان کباب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کازان کباب

کازان کباب یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف ترکیه است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سیر ۶ حبه
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کازان کباب

آماده کردن بادمجان

برای درست کردن کازان کباب ترکیه‌ای، ابتدا پوست بادمجان‌ها را می‌گیریم و آن‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم. سپس روی بادمجان‌ها مقداری نمک می‌پاشیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

تهیه سس

سپس، برای تهیه سس، سیرها را ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم. باید مراقب باشیم که سیر خیلی زود می‌سوزد، پس باید فقط تا زمانی که عطرش بلند شود، آن را تفت بدهیم.

اضافه کردن گوجه فرنگی و ادویه ها به تابه

بعد از آن، گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم (بهتر است پوست آن‌ها را بگیریم) و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه کرده و به خوبی ترکیب می‌کنیم تا مواد سس یکدست شوند.

تفت دادن رب گوجه فرنگی

در ادامه، رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و در وسط تابه کمی تفت می‌دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود. سپس حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم سس غلیظ شود. حالا بادمجان‌ها را آبکشی و خشک می‌کنیم.

سرخ کردن بادمجان ها

سپس بادمجان‌ها را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. در این مرحله، گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه مخلوط کرده و کمی ورز می‌دهیم تا ادویه‌ها به خوبی در گوشت پخش شوند.

آماده کردن فر

اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک ظرف پیرکس را انتخاب کرده و سس را پس از غلیظ شدن داخل آن می‌ریزیم.

چیدن مواد در ظرف

در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به صورت مرتب با بادمجان‌ها در ظرف چیده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را روی آن‌ها پخش می‌کنیم.

قرار دادن مواد در فر

حال روی ظرف را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا آماده شود. بعد از این زمان، کباب را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و می‌توانیم آن را همراه با نان یا برنج میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا