مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاسرول مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاسرول مرغ پنیری

این غذا یک نوع کاسرول است که در فر پخته می‌شود. پایه این غذا نان ترتیلا است که با سس، مرغ پخته‌شده و دو نوع پنیر، یعنی پنیر موزارلا و پنیر چدار، ترکیب می‌شود. این غذا می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو شود. همچنین، می‌توان کاسرول‌ها را به شکل تک‌نفره درست کرد که در مهمانی‌ها سرو آن راحت‌تر است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله روش تهیه کاسرول مرغ پنیری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سس آنچیلادا ۴ پیمانه
مرغ پخته و ریش ریش شده ۳ پیمانه
پنیر چدار رنده شده ۲ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه
ماست پرچرب به مقدار لازم
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه
روغن زیتون و نمک به مقدار لازم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
آب یک و نیم پیمانه
زیره نصف قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
نمک کمی
گوجه فرنگی رنده شده ۱ پیمانه

آموزش کاسرول مرغ پنیری


“““html

مرحله اول

برای تهیه کاسرول مرغ خوشمزه با طعم پنیری، ابتدا سس را درست می‌کنیم. برای این کار، یک تابه مناسب با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا روغن گرم شود. سپس آرد را داخل تابه می‌ریزیم و آن را تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را هم اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ آرد تغییر کند. لازم است مراقب باشیم که آرد نسوزد. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و رنده می‌کنیم یا در غذا ساز پوره می‌نماییم.

آموزش کاسرول مرغ پنیری

بعد از این که گوجه‌فرنگی‌ها را آماده کردیم، آن را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و مقداری آب، پودر سیر، پودر زیره و اندکی نمک به تابه می‌زنیم. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، حرارت را کم کرده و می‌گذاریم سس کمی غلیظ شود. پس از آن، سس را داخل یک ظرف می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. نان‌های ترتیلا را با روغن زیتون و نمک آغشته می‌نماییم. سپس آن‌ها را در یک سینی فر قرار داده و در فر می‌گذاریم. به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا نان‌ها برشته شوند.

مرحله پنجم

بعد از برشته شدن نان‌ها، آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم. یک ظرف مناسب برای سرو که بتوان در فر نیز قرار داد، انتخاب می‌کنیم. یک لایه از نان‌های برشته را در کف ظرف می‌چینیم تا تمام سطح آن را بپوشاند. در صورت نیاز می‌توانیم نان‌ها را کوچک‌تر کنیم.

آموزش کاسرول مرغ پنیری

مقدار کمی از سس را روی نان‌ها می‌ریزیم. سپس مرغ پخته‌شده را که ریش‌ریش کرده‌ایم، روی سس می‌گذاریم. لایه بعدی را با پنیر چدار و پنیر موزارلا می‌پوشانیم. حالا ظرف را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب شوند. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. در انتها، با ماست، گشنیز و فلفل خرد شده تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا