مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاسه سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاسه سیب زمینی

کاسه سیب زمینی یک غذا ساده و خوشمزه از خاورمیانه است که می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسه سیب زمینی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
فلفل سبز و گوجه گیلاسی برای تزیین
مواد لازم برای سس
آب ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

آموزش کاسه سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کاسه سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کرده و خوب می‌شوییم. سپس آنها را از وسط نصف کرده و با استفاده از چاقو یا قاشق، داخل سیب زمینی‌ها را خالی می‌کنیم تا شبیه کاسه شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن می‌ریزیم. سپس سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کرده و هر دو طرف آنها را به خوبی سرخ می‌کنیم، و بعد آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم. پیاز را خوب تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس سیر و فلفل سبز را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا عطر آنها بیرون بیاید.

مرحله چهارم

در این مرحله، رب گوجه فرنگی را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

“““html

ما تفت را به‌طور کامل انجام می دهیم تا رب به خوبی سرخ شود. بعد از آن، گوجه‌فرنگی‌ها را داخل تابه رنده کرده و درب تابه را می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می‌دهیم آب داخل تابه تبخیر شده و مواد خوب بپزند. سپس فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و سیب‌زمینی‌ها را در سینی فر قرار می‌دهیم و کمی نمک و ادویه روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می‌کنیم. سپس یک تکه فلفل تند و یک گوجه‌گیلاسی روی هر کدام می‌گذاریم. برای تهیه سس، آب و رب گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا یک تکه کاغذ روغنی را خوب خیس کرده و روی سیب‌زمینی‌ها قرار می‌دهیم. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا غذا آماده شود. بعد از اینکه زمان پخت تمام شد، کاغذ روغنی را از روی سیب‌زمینی‌ها برمی‌داریم.

مرحله هشتم

در این مرحله، گریل را روشن کرده و اجازه می‌دهیم روی سیب‌زمینی‌ها به خوبی طلایی شود. در نهایت سیب‌زمینی‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و سس باقیمانده را روی آن‌ها می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کاسه سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا