مواد لازم و آموزش کاپیا شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کاپیا شکم پر
کاپیا شکم پر، یک شام خوشمزه و سبک است که خیلی خوب به چشم میآید. این غذا برای کسانی که فلفل قرمز را دوست دارند، یک پیشنهاد عالی برای عصرانه است و میتواند همراه با ماکارونی، برنج یا سالاد سرو شود. همچنین، این غذا میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها نیز استفاده شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپیا شکم پر، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاپیا شکم پر | |
فلفل قرمز بزرگ | ۳ عدد |
سینه مرغ | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
قارچ | ۱ بسته |
گوجه فرنگی کوچک | ۳ تا ۴ عدد |
فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز شیرین | کمی |
بادام هندی (اختیاری) | به مقدار لازم |
سیر | ۳ حبه |
پنیر چدار | برای تزیین |
آموزش کاپیا شکم پر
مرحله اول
اولین کار این است که فلفلهای قرمز را از وسط نصف کنیم و با یک برس خوراکی، داخل آن را روغن بزنیم. سپس آنها را در یک سینی فر قرار داده و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به همراه کمی نمک بپزیم. وقتی فلفلها پخته شدند، سینههای مرغ را با کمی آب میپزیم.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ کاملاً پخته و آب آن خشک شد، پیاز را شسته و پوست کنده و خرد میکنیم. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد، فلفل شیرین، قارچ خرد شده و ادویه را به آن اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم.
مرحله سوم
قابلمه را از روی حرارت برداشته و یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم و کف آن را کمی چرب میکنیم. مواد را از قابلمه در ظرف میریزیم و فلفلهای سرخ شده را هم اضافه میکنیم. در آخر، برای تزیین از پنیر چدار استفاده کرده و دوباره ظرف را در فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود. حالا غذای ما آماده سرو است.