آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کاپ کیک پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاپ کیک پنیری

کاپ کیک شکلاتی پنیری یکی از کیک‌های محبوب مخصوصاً بین بچه‌هاست و وجود پنیر آن را از نظر غذایی برای بچه‌ها بسیار مفیدتر کرده است. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه این کاپ کیک خوشمزه، ادامه این مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای کاپ کیک پنیری
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل کمی
روغن مایع نصف لیوان
ماست ۱ قاشق غذاخوری
شیر کمتر از یک لیوان
آرد دو و نیم لیوان
پودر کاکائو ۱۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
مواد داخل کاپ کیک
شکر نصف لیوان
پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۵ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۴۰ گرم

آموزش تهیه کاپ کیک پنیری

مرحله اول

برای درست کردن کاپ کیک پنیری خوشمزه، اولین کار این است که فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا خوب گرم شود. سپس کپسول‌های کاغذی مخصوص کاپ کیک را درون قالب مافین قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، شکر را به همراه تخم مرغ و کمی وانیل داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و سپس با دور تند همزن شروع به هم زدن می‌کنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.

“““html

به مدت حدودا ۵ دقیقه با هم مخلوط می‌کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرمی شود.

مرحله سوم

حالا روغن، ماست و شیر هم دمای محیط را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را چند ثانیه مخلوط می‌کنیم تا بافت‌شان با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می‌کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد و پودر کاکائو را الک می‌کنیم و به تدریج به مایه اضافه می‌کنیم و به شکل دورانی با لیسک هم می‌زنیم، سپس مایه کیک را کنار می‌گذاریم. در ادامه به سراغ آماده کردن مواد میانی می‌رویم.

مرحله پنجم

برای تهیه مواد میانی شکر، پنیر لبنه، تخم‌مرغ، وانیل، نشاسته ذرت و کره ذوب شده را با هم داخل یک کاسه، مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس درون کاپ‌ها، اول مقداری مایه کیک شکلاتی می‌ریزیم.

مرحله ششم

بعد روی آن مقداری از مواد میانی پنیری می‌ریزیم. دوباره روی آن را از مایه کیک شکلاتی می‌ریزیم. دقت می‌کنیم که دو سوم کاپ‌ها از مواد پر شود، چون کیک پف می‌کند و باید فضا داشته باشد وگرنه سر می‌رود.

مرحله هفتم

در این مرحله کاپ کیک‌ها را داخل طبقه وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود. وقتی که کیک‌ها پخت و روی آن طلایی شد، از فر خارج کرده و صبر می‌کنیم تا از دما بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا