مواد لازم و آموزش کاپ کیک ژله ای پرتقال خانگی (مرحله به مرحله)

روش ساخت کاپ کیک ژله ای پرتقال
کاپ کیک ژله ای پرتقال یکی از دسرهای ساده و خوشمزهای است که در فصل زمستان طرفداران زیادی دارد و معمولا برای عصرانه درست میشود. اگر میخواهید بهطور کامل و مرحله به مرحله با روش تهیه این کاپ کیک آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
پودر ژله پرتقال | ۱ بسته |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آب پرتقال | ۱ پیمانه |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
روش تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال
مرحله اول
برای شروع، در یک کاسه مناسب، روغن مایع و شکر را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه میکنیم و همه چیز را خوب هم میزنیم. در آخرین تخم مرغ، وانیل را هم اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط تخم مرغ را دوباره هم میزنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم، بعد از آن همه مواد را الک میکنیم تا مطمئن شویم که هیچ گلولهای وجود ندارد. در آخر پودر ژله پرتقال را به مخلوط آرد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست پرتقال را میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم. بعد آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد و پودر ژله را در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و به آرامی با لیسک هم میزنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد فر را روی دماي ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم فر به خوبی گرم شود. سپس کمی از مایه کیک را جدا کرده و به آن پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه کیک رنگ کاکائویی بگیرد. بعد این مایه را در یک قیف یکبار مصرف قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، درون قالب مافین کپسولهای کاغذی قرار میدهیم، سپس دو سوم کپسولها را با مایه کیک پر میکنیم و با مایه کیک کاکائویی به دلخواه روی آنها را تزئین میکنیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه میدهیم کیکها به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بپزند. بعد از این مدت، کیکها را از قالب خارج کرده و اجازه میدهیم کاملاً خنک شوند. سپس میتوانیم آنها را با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان!