آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کاپ کیک کشمشی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کاپ کیک کشمشی

کاپ کیک کشمشی یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود. این کیک با دستورالعمل‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک کشمشی
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان سرخالی
شکر ⅔ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد حدود ۲ لیوان
کشمش پلویی ½ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
هل ½ قاشق مرباخوری
روغن مایع ⅓ لیوان

آموزش کاپ کیک کشمشی

مرحله اول

برای درست کردن کاپ کیک کشمشی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. همچنین، کپسول‌های مخصوص کاپ کیک را با کمی روغن چرب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، شکر، وانیل و تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس با همزن با سرعت بالا مخلوط می‌کنیم تا مواد نرم و رنگی کرم مانند پیدا کنند. بعد از آن، روغن مایع را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می‌کنیم. سپس شیر، زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و یکی دو دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.

مرحله چهارم

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و آن‌ها را الک می‌کنیم. سپس دوباره این مخلوط را در الک می‌ریزیم و به آرامی روی مخلوط مایه کیک می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

اکنون کشمش‌ها را با کمی آرد مخلوط می‌کنیم و بعد به کاسه مایه کیک اضافه می‌کنیم. به آرامی با لیسک ترکیب می‌کنیم تا کشمش‌ها یکنواخت در مایه پخش شوند. سپس مایه کیک را در کپسول‌های چرب شده می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کپسول‌ها را در سینی فر قرار می‌دهیم و سینی را درون فر می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم کاپ کیک‌ها بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند. سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا