مواد لازم و آموزش کاچی آرد برنج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کاچی آرد برنج
کاچی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به عنوان غذا یا دسر به ویژه برای خانم هایی که زایمان کرده اند، مصرف میشود. این غذا معمولاً با آرد گندم درست میشود، اما برخی از افراد به آرد گندم حساسیت دارند. برای این افراد، ما از آرد برنج استفاده میکنیم تا کاچی تهیه کنیم. طعم این نوع کاچی بسیار شبیه به کاچی گندم است و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند، میتوانند با خیال راحت از این دستور استفاده کنند. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه این غذای مقوی را یاد بگیرید.
مواد لازم کاچی آرد برنج | |
آرد برنج | 10 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
آب | 2 پیمانه |
شکر | 1 و ¼ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران دم کرده | 5 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کاچی آرد برنج
مرحله اول
برای درست کردن کاچی خوشمزه و معطر، ابتدا آرد برنج را خوب الک میکنیم و بعد داخل یک تابه مناسب میریزیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و آرد را مدام هم میزنیم تا خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
وقتی بوی خامی آرد برنج رفع شد، کره نرم را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا کره ذوب شده و خوب با آرد مخلوط شود. بعد از اینکه کره ذوب شد، شکر را به تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن شکر، 2 پیمانه آب را به تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. حالا صبر میکنیم تا آب به جوش بیاید و سپس زعفران دم کرده را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
این نوع کاچی به دلیل زعفران زیاد، برای خانمهایی که در دوران قاعدگی یا بعد از زایمان هستند مناسب است. اما برای خانمهای باردار میتواند عوارضی داشته باشد، پس باید احتیاط کنند.
مرحله پنجم
پس از اضافه کردن زعفران، دوباره مواد را به خوبی هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس گلاب را هم به تابه میافزاییم و منتظر میمانیم تا کاچی به غلظت مناسب برسد.
مرحله ششم
حدود 15 دقیقه زمان میبرد تا کاچی آماده شود. وقتی که کاچی درست شد، آن را در ظرفهای دلخواه میکشیم. اگر میخواهید کاچی را مغذیتر کنید، میتوانید از مغز پسته یا گردو برای تزیین استفاده کنید.