مواد لازم و آموزش کاچی سه آرد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کاچی سه آرد
کاچی سه آرد یکی از غذاهای خوشمزه و سبک ایرانی است که در بین مردم ایران محبوبیت زیادی دارد. برای یادگیری روش کامل و گام به گام تهیه کاچی سه آرد، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاچی سه آرد |
|
آرد | ¼ پیمانه |
آرد برنج | ¼ پیمانه |
آرد نخودچی | ¼ پیمانه |
روغن محلی | ۱ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
پودر زنجبیل و پودر هل | از هر کدام نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای شربت |
|
آب | ۲٫۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر زعفران | نوک قاشق چایخوری |
گلاب | ½ پیمانه |
آموزش کاچی سه آرد
مرحله اول
برای تهیه کاچی سه آرد خوشمزه، ابتدا شربت را آماده میکنیم. برای این کار آب و شکر را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. سپس کمی پودر هل و زعفران به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
وقتی شکر کاملا حل شد و شربت به جوش آمد، گلاب را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و میگذاریم شربت کمی خنک شود. حالا به سراغ تهیه کاچی میرویم.
مرحله سوم
یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم میگذاریم و آرد را درون آن الک میکنیم. آرد را خوب تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش تغییر نکند. بعد آرد برنج را به تابه اضافه کرده و آن را نیز الک میکنیم.
مرحله چهارم
اکنون به تفت دادن ادامه میدهیم…
“““html
ادامه میدهیم تا بوی خامی آرد برنج از بین برود. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن نیز گرفته شود. توجه داشته باشید که این نوع آرد نسبت به سایر آردها سریعتر میسوزد.
مرحله پنجم
در این مرحله، روغن محلی را به تابه اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس پودر هل و پودر زنجبیل را به تابه اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. وقتی کاچی به رنگ قهوهای تیره درآمد، شربت را اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا به طور مداوم هم میزنیم تا کاچی غلیظ شود. سپس گلاب را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. در ادامه اجازه میدهیم کاچی روی حرارت بماند تا به غلظت دلخواه برسد. نوش جان!