مواد لازم و آموزش کباب انگشتی آبدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب انگشتی آبدار
کباب انگشتی آبدار یکی از کبابهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کباب خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
فلفل قرمز تند | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
آموزش کباب انگشتی آبدار
مرحله اول
برای درست کردن کباب انگشتی آبدار لذیذ، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آن را داخل چرخگوشت میریزیم و به خوبی چرخ میکنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده و آن را میشوییم.
مرحله دوم
سپس پیاز را به شکل ریز رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم. حالا پوست سیر را جدا کرده و…
“““html
با دندانههای ریز رنده، مواد را رنده میکنیم و سپس به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، پودر سوخاری را به همراه تخممرغ و ماست به کاسه گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با دست خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند، سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مایه کباب را دوباره ورز میدهیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد، مقداری از مایه را برمیداریم و در دست به شکل بیضی و نسبتا بلند درمیآوریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه میدهیم روغن گرم شود، سپس کبابها را درون تابه میگذاریم و کاملاً سرخ میکنیم. بعد از آن، مقداری روغن مایع در یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا رب گوجه فرنگی را تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شود و رنگ آن آزاد شود. بعد مقداری آب به رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد، سپس کبابها را درون سس اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، پوست سیبزمینی را جدا کرده و میشوییم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم، سپس به قابلمه اضافه میکنیم. حالا فلفل دلمهای را میشوییم و دانههای آن را خارج کرده و به صورت درشت خرد میکنیم.
مرحله هشتم
حالا فلفل تند را با گوجه فرنگی میشوییم، سپس فلفل را به اندازه بند انگشت خرد میکنیم. پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم، سپس گوجه فرنگی را به همراه فلفل و فلفل دلمهای به سس اضافه میکنیم.
مرحله نهم
در نهایت اجازه میدهیم کباب انگشتی روی حرارت ملایم بماند تا کاملاً بپزد و جا بیفتد. بعد از اینکه سبزیجات به خوبی پختند، خوراک کباب را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با پلو زعفرانی همراه مینماییم. نوش جان.