مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب انگشتی آبدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب انگشتی آبدار

کباب انگشتی آبدار یکی از کباب‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کباب خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل قرمز تند ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی

آموزش کباب انگشتی آبدار

مرحله اول

برای درست کردن کباب انگشتی آبدار لذیذ، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آن را داخل چرخ‌گوشت می‌ریزیم و به خوبی چرخ می‌کنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده و آن را می‌شوییم.

مرحله دوم

سپس پیاز را به شکل ریز رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم. حالا پوست سیر را جدا کرده و…

“““html

با دندانه‌های ریز رنده، مواد را رنده می‌کنیم و سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پودر سوخاری را به همراه تخم‌مرغ و ماست به کاسه گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند، سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه کباب را دوباره ورز می‌دهیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد، مقداری از مایه را برمی‌داریم و در دست به شکل بیضی و نسبتا بلند درمی‌آوریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می‌دهیم روغن گرم شود، سپس کباب‌ها را درون تابه می‌گذاریم و کاملاً سرخ می‌کنیم. بعد از آن، مقداری روغن مایع در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود و رنگ آن آزاد شود. بعد مقداری آب به رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بجوشد، سپس کباب‌ها را درون سس اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، پوست سیب‌زمینی را جدا کرده و می‌شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم، سپس به قابلمه اضافه می‌کنیم. حالا فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و دانه‌های آن را خارج کرده و به صورت درشت خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا فلفل تند را با گوجه فرنگی می‌شوییم، سپس فلفل را به اندازه بند انگشت خرد می‌کنیم. پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم، سپس گوجه فرنگی را به همراه فلفل و فلفل دلمه‌ای به سس اضافه می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کباب انگشتی آبدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله نهم

در نهایت اجازه می‌دهیم کباب انگشتی روی حرارت ملایم بماند تا کاملاً بپزد و جا بیفتد. بعد از اینکه سبزیجات به خوبی پختند، خوراک کباب را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و با پلو زعفرانی همراه می‌نماییم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا