مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب انگشتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کباب انگشتی

کباب انگشتی که به آن کباب کشمیری هم می‌گویند، یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و راحت برای درست کردن در خانه است. برای یادگیری نحوه تهیه این کباب، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
نان تست ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب انگشتی

آماده کردن نان تست

برای تهیه کباب انگشتی کشمیری، ابتدا قسمت‌های خشک نان تست را برش می‌زنیم و جدا می‌کنیم. سپس نان تست را در یک کاسه بزرگ می‌گذاریم و کمی آب به آن اضافه می‌کنیم تا نرم و خمیری شود.

افزودن ادویه و سایر مواد

در این مرحله، پیاز را ریز رنده می‌کنیم و به کاسه نان تست اضافه می‌کنیم. بعد از آن، گوشت چرخ کرده، زرده تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به کاسه می‌ریزیم و همه مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم.

استراحت دادن

مایه کباب را چند دقیقه ورز می‌دهیم تا خوب چسبناک و منسجم شود. سپس روی کاسه سلفون می‌کشیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. اگر وقت کم دارید، می‌توانید کباب‌ها را بدون استراحت هم درست کنید.

سرخ کردن کباب ها

بعد از اینکه مایه کباب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، با دست گلوله‌هایی به شکل لوله درست می‌کنیم و آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.

سرو

بعد از اینکه کباب‌ها خوب سرخ شدند، تعدادی گوجه‌فرنگی به تابه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند و کباب‌ها نیز کمی نرم‌تر شوند. در نهایت، کباب‌ها را با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا