مواد لازم و آموزش کباب بادمجان با گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب بادمجان با گوشت
کباب بادمجان با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. مواد اصلی این کباب خوشمزه، گوشت چرخ کرده و بادمجان هستند و شما میتوانید با توجه به سلیقه خود، مواد دیگری هم به آن اضافه کنید. اگر به غذاهایی که بادمجان دارند و به ویژه غذاهایی که بادمجان کباب شده در آنها به کار رفته، علاقهمند هستید، حتماً این کباب خوشمزه را تهیه کنید. مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
بادمجان | 1 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 1 عدد کوچک |
فلفل دلمه ای | یک سوم 1 فلفل |
سیر | 2 حبه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
سماق و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زنجبیل و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کباب | |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 2 عدد بزرگ |
سیر | 2 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب غوره | کمی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب بادمجان و گوشت
مرحله اول
برای تهیه کباب بادمجان خوشمزه، اول باید گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل دلمهای را بشویید و با دستمال خشک کنید. سپس آنها را به سیخ بزنید و روی گاز کبابی کنید. بعد پوست کبابها را بکنید و بگذارید خنک شوند.
مرحله دوم
سیرها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را ریز رنده کنید. حالا بادمجان، گوجهفرنگی و فلفل کبابی شده را با هم میکس کنید یا روی تخته ریز خرد کنید. پیاز را هم پوست کنده و ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز رنده شده و مواد میکس شده را به آن اضافه کنید. سپس سماق، زنجبیل، فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده، آرد نخودچی و مقداری نمک را هم اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید و کمی با دست ورز بدهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله پنجم
در این مرحله سس کباب را آماده میکنیم. گوجه فرنگیها را بشویید، پوست بکنید و ریز رنده کنید. همچنین پیاز را پوست کرده و ریز رنده کنید. یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله ششم
کمی روغن در تابه بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سیرها را پوست کنده و رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به مواد بزنید.
مرحله هفتم
حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفتهشود. سپس گوجهفرنگیهای رنده شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. بگذارید سس کمی غلیظ شود.
مرحله هشتم
در آخر کمی آب غوره به سس اضافه کنید. یک تابه دیگر را روی حرارت کم بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. مایه کباب را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله نهم
کمی مواد را ورز دهید، به اندازه یک قسمت از مایه کباب بر دارید و آن را به شکل دلخواه درآورید و به سیخ بزنید یا در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. اگر تابه بزرگ باشد، همه کبابها در آن جا میشوند.
مرحله دهم
در 5 دقیقه آخر که همه کبابها سرخ شدند، در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم بپزند. بادمجان را با کبابها و سس داخل بشقاب بکشید و با پلو نوش جان کنید.