مواد لازم و آموزش کباب بال مرغ خردلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب بال مرغ خردلی
کباب بال مرغ خردلی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که طعم تند و خوبی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کباب خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۱۶ عدد |
سویا سس | ۴ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
پودر تخم خردل | نوک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و کره | به مقدار کافی |
آموزش کباب بال مرغ خردلی
مرحله اول
برای تهیه کباب بال مرغ خردلی خوشمزه، ابتدا بالها را به خوبی میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیشان برود. سپس سویا سس، سس خردل و آب لیمو ترش را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را رنده میکنیم و همراه با پودر تخم خردل و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و بعد بالها را به کاسه میافزاییم.
مرحله سوم
حالا بالها را زیر و رو میکنیم تا به شکل یکدست به مواد طعمدهنده آغشته شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و کاسه را به مدت ۱ تا چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا بالها خوب طعمدار شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مدت زمان لازم گذشت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم. برای کباب کردن بالها میتوانیم از گریل یا منقل ذغال استفاده کنیم. بالها را یا به سیخ میکشیم یا روی توری فلزی میچینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، منقل ذغال را به طور یکنواخت روشن میکنیم و سیخها یا توری را روی آن قرار میدهیم. توجه داشته باشید که پوست بال مرغ به دلیل چربی زیادش، خیلی سریع میسوزد و باید سریع کباب شود.
مرحله ششم
هر چند لحظه یکبار سیخها یا توری را میچرخانیم تا بالها به خوبی بپزند. در همین حال کره را melt میکنیم و با برس روی بالها میمالیم تا طعمشان بهتر شود. در نهایت، بالهای مرغ را با نان یا برنج سرو میکنیم.