مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب برگ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کباب برگ

کباب برگ یکی از کباب‌های خوشمزه و سنتی ایران است که می‌توان در طعم‌های مختلفی درست کرد. در این مطلب، طرز تهیه این کباب را با هم یاد می‌گیریم. همراه ما باشید!

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب برگ زعفرانی

آماده سازی گوشت

برای تهیه کباب برگ، ابتدا گوشت را روی میز کار قرار می‌دهیم و با کمک بیفتک‌کوب یا پشت چاقو، آن را خوب می‌کوبیم تا صاف و یکدست شود و ضخامت آن به نیم سانتیمتر برسد.

برش دادن گوشت

اگر گوشت خیلی ضخیم بود، می‌توانیم آن را از وسط به دو قسمت تقسیم کنیم. سپس گوشتی را که خوب کوبیده‌ایم به اندازه مناسب برش می‌زنیم. اندازه مناسب برای سیخ کردن کباب برگ حدود چهار انگشت است که می‌توانیم در صورت نیاز برای استفاده خانگی کمی کوچکتر کنیم.

افزودن ادویه

پس از برش‌زدن گوشت، آن را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس روغن مایع، پیاز خرد شده، زعفران دم کرده و کمی نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم.

استراحت دادن

حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم‌دهنده‌ها به تمام قسمت‌های گوشت برسند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت حداقل ۸ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت طعم‌دار شود.

به سیخ کشیدن گوشت ها

وقتی گوشت خوب طعم‌دار شد، آن را روی میزی برای کباب کردن می‌گذاریم. سپس با دست گوشت را محکم نگه می‌داریم و سیخ را به آرامی و با فشار کمی به داخل آن فرو می‌کنیم و همینطور ادامه می‌دهیم تا همه گوشت‌ها به سیخ بروند.

قرار دادن سیخ ها روی منقل

بعد از اینکه تمام گوشت‌ها به سیخ رفتند، لبه‌های گوشت ممکن است آویزان شوند، ولی نگران نباشید چون وقتی کباب پخته شد، صاف و مرتب می‌ایستد. حالا زغال را به صورت یکنواخت آماده می‌کنیم و سیخ‌ها را روی منقل قرار می‌دهیم.

سرو

حالا به صورت مداوم سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا کباب به طور یکنواخت بپزد. در انتهای پخت، زعفران دم کرده و کره ذوب شده را با برس روی کباب‌ها می‌زنیم. بعد از آماده شدن کباب، می‌توانیم آن را با نان یا برنج سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا