مواد لازم و آموزش کباب تابه ای اناری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

چگونگی تهیه کباب تابهای اناری
کباب تابهای اناری یکی از غذاهای خوشمزه برای شب یلدا در ایران است. در ادامه، آموزش جامع و مرحله به مرحله این کباب را با سایت آموزشی رضیم مشاهده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۱قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کباب | |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب انار | ½ لیوان |
انار دون شده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰ گرم |
رب آلبالو (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مراحل تهیه کباب تابهای اناری
مرحله اول
برای شروع تهیه کباب تابهای اناری، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، زعفران دم کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا مایه کباب خوب مخلوط و چسبناک شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت، مایه کباب را از یخچال خارج کنید و یک تابه مناسب را با کمی روغن گرم کنید. ادامه تهیه کباب را در مراحل بعدی بخوانید.
“`html
روغن را به خوبی درون تابه چرب میکنیم. سپس مایه کباب را به صورت یکنواخت در کف تابه پخش کرده و طبق سلیقهمان برش میزنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت بالا قرار میدهیم و میگذاریم کباب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت زیاد سرخ شود. سپس حرارت را کم میکنیم تا یک سمت کباب به خوبی سرخ شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه یک سمت کباب سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. در همین حال، یک تابه دیگر را روی حرارت میگذاریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم. به دنبال آن، منتظر میمانیم تا کره کاملاً ذوب شود.
مرحله ششم
وقتی که کره داغ شد، رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شود. سپس رب انار و رب آلبالو را هم اضافه کرده و با بقیه مواد کمی تفت میدهیم تا رنگ خوبی پیدا کنند.
مرحله هفتم
در نهایت، آب انار و زعفران دم کرده را همراه با دانههای انار و کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم آب انار با حرارت ملایم شروع به جوشیدن کند. وقتی که سس شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هشتم
در این مرحله، وقتی که هر دو سمت کباب کاملاً سرخ شد، سس را به تابه کباب اضافه کرده و درب تابه را میگذاریم تا سس به خوبی به کبابها نفوذ کرده و غلیظ شود.
مرحله نهم
بعد از اینکه آب درون تابه تقریباً به طور کامل بخار شد و سس به روغن افتاد، کباب ما آماده است. در انتها، کباب را در ظرف دلخواه سرو کرده، و بقیه سس را روی کبابها میریزیم و به همراه برنج میل میکنیم.