مواد لازم و آموزش کباب تابه ای با سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب تابه ای با سیب زمینی
کباب تابه ای با سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که انواع مختلفی دارد. در تهیه این غذا میتوانیم از مواد مختلف استفاده کنیم و آنها را بر اساس سلیقه خود تغییر دهیم. مثلاً به جای فلفل دلمهای، میتوانیم از هویج استفاده کنیم. اگر بخواهیم کباب تابهای بدون سیب زمینی درست کنیم، به گوشت بیشتری نیاز داریم، بنابراین شاید تهیه این غذا به صرفه نباشد. اما با اضافه کردن موادی مانند سیب زمینی و فلفل دلمهای، هم مقدار غذا بیشتر میشود و هم هزینه آن کاهش مییابد. این کباب طعمی شبیه کتلت گوشت دارد. برای یادگیری روش تهیه این غذا، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
جعفری | 1 دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای با سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کباب تابه ای خوشمزه، ابتدا پیاز را پوست کنده و میشوییم، سپس آن را با رنده ریز رنده میکنیم و آب اضافیاش را میگیریم. پیاز رنده شده را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمهای را از وسط نصف کرده و قسمتهای اضافی آن را جدا میکنیم. سپس فلفل دلمهای را رنده کرده و به کاسه پیاز اضافه میکنیم. در ادامه، سیب زمینیها را میشوییم و آب اضافی آنها را میگیریم.
مرحله سوم
در این مرحله، سیب زمینیها را هم رنده کرده و بعد از گرفتن آب اضافی، آنها را به کاسه پیاز اضافه میکنیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه میافزاییم.
مرحله چهارم
حالا جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس تمامی مواد را با دست خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
پس از 30 دقیقه تا یک ساعت، کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه کباب را به صورت یکدست و با قطر یکسان در کف تابه پخش میکنیم.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و اجازه میدهیم یک سمت کباب خوب بپزد. پس از اینکه یک سمت…
“““html
کباب پس از آماده شدن، آن را برش میزنیم و به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.
مرحله هفتم
اگر میخواهید کباب تابهای آبدار باشد، باید آن را با حرارت ملایم بپزید. اگر حرارت زیاد باشد، کباب خشک میشود. وقتی کباب تقریباً سرخ شد، گوجهفرنگیها را از وسط نصف میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را کنار تابه میچینیم و میگذاریم خوب سرخ شوند. در پایان، کباب تابهای را به همراه گوجهفرنگیهای سرخ شده داخل ظرف مورد نظر میکشیم و با برنج یا نان سرو میکنیم.
مرحله نهم
ما پیشنهاد میکنیم اگر دوست دارید، از سیبزمینی تنوری هم در کنار این غذا استفاده کنید. برای این کار، سیبزمینیها را پوست کنده و با روغن زیتون، نمک و ادویه طعمدار میکنیم و آنها را در فر قرار میدهیم تا بپزند.