مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای با کته قالبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب تابه ای با کته قالبی

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که خیلی از مردم آن را دوست دارند و در مهمانی‌ها و جشن‌ها همیشه سرو می‌شود. کباب تابه‌ای با استفاده از گوشت چرخ کرده که مزه‌دار شده، در تابه پخته می‌شود. کته معمولاً به صورت پخته‌شده آماده می‌شود ولی برای این غذا به صورت قالبی آماده خواهد شد. این غذا یک انتخاب خوب و شیک برای مهمانی‌ها است و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله کباب تابه‌ای با کته قالبی، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
پودر سماق ۲ قاشق چای خوری
برنج ۲ پیمانه
روغن و کره به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه در صورت تمایل

آموزش کباب تابه ای با کته قالبی

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه‌ای خوشمزه همراه با کته قالبی، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید و سپس رنده کنید. بعد از رنده کردن، آب پیاز را بگیرید و در یک کاسه بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

نمک، فلفل و سماق را با هم مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا نرم و منسجم شود. سپس درب کاسه را ببندید یا روی آن سلفون بکشید و آن را به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید.

آموزش کباب تابه ای با کته قالبی

برنج را از قبل بشویید و با آب و نمک خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و در یک قابلمه بگذارید و کمی نمک، روغن و آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آب آن کشیده شود. نصف برنج را با زعفران مخلوط کنید تا رنگ بگیرد.

مرحله چهارم

کف قالب را با کره چرب کنید. سپس مقداری برنج زعفرانی به آن اضافه کنید. بعد از آن، برنج ساده را روی آن بریزید و با کمک قاشق خوب فشرده کنید. فشرده کردن برنج خیلی مهم است تا کته خوب پخته شود.

مرحله پنجم

اکنون روی قالب را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار اضافی خارج شود. سپس قالب‌ها را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد برای یک ساعت بگذارید تا بپزد.

آموزش کباب تابه ای با کته قالبی

هر از چندگاهی قالب را چک کنید. وقتی که اطراف آن طلایی شد، آماده است. یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید و از مخلوط گوشتی به اندازه برگرهای کوچک بردارید. آنها را داخل تابه بچینید.

مرحله هفتم

بر روی کباب‌ها کمی زعفران دم‌کرده و روغن و کره بریزید. صبر کنید تا یک طرف آن کاملاً سرخ شود و رنگ بگیرد، سپس آنها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود.

مرحله هشتم

بعد از سرخ شدن، درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید کباب‌ها خوب بپزند. وقتی کته آماده شد، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و روی هر کدام یک کباب، ریحان تازه و گوجه سرخ شده قرار دهید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا