مواد لازم و آموزش کباب تابه ای ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب تابه ای ترکیه ای
کباب تابه ای یک غذای خوشمزه و محبوب است که در کشورهای آسیایی به روش های مختلفی درست میشود. کباب تابه ای ترکیه ای هم مثل کباب تابه ای ایرانی، طعم بسیار خوبی دارد. تنها تفاوت این دو در مواد و ادویههایی است که به کار میرود. در کباب تابه ای ترکیهای، علاوه بر پیاز، از فلفل سبز و فلفل دلمهای نیز استفاده میشود که طعم خاص و لذیذی به آن میدهد. به خاطر استفاده از زنجبیل، این کباب کمی تند و تیز است و شما میتوانید به دلخواه خود مقدار زنجبیل را کم کنید. برای یادگیری بیشتر در مورد تهیه این کباب خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 600 گرم |
فلفل دلمه | 1 عدد |
فلفل سبز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 2 عدد متوسط |
گشنیز | 1 دسته متوسط |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
سماق | ¼ قاشق چایخوری |
زیره سبز | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس کباب | |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
آب گوشت | ½لیوان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کباب تابه ترکیه ای
مرحله
“““html
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابهای به سبک ترکی، اول پیازها، سیر، فلفل و فلفل دلمهای را با رنده ریز رنده میکنیم و بعد آب اضافیشان را به خوبی میگیریم. حالا مواد رنده شده را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخکرده را به کاسه اضافه میکنیم. همچنین فلفل قرمز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک را هم به آن اضافه میکنیم. بعد از آن، گشنیز را خرد میکنیم و به مواد اضافه مینماییم.
مرحله سوم
حالا مواد را با دست به مدت 10 دقیقه ورز میدهیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را در یخچال میگذاریم. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال درمیآوریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب را کمی چرب میکنیم و مایه کباب را به شکل تکههای کوچک مثل کتلت یا یک تکه بزرگ در کف تابه قرار میدهیم. سپس تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
مرحله پنجم
زمانی که یک سمت کبابها خوب سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم پخته شود. بعد از اینکه کبابها آماده شد، آنها را از تابه خارج کرده و برای تهیه سس کباب آماده میشویم.
مرحله ششم
برای تهیه سس کباب، ابتدا کره را به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم ذوب شود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم و بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را رنده میکنیم و به همراه آب گوشت به تابه اضافه مینماییم. بعد خوب مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. حالا باید کمی صبر کنیم تا سس غلیظ شود.
مرحله هشتم
وقتی که سس غلیظ شد، کبابهای سرخشده را به داخل سس میگذاریم تا سس خوب به آنها جذب شود. کمی زمان میگذاریم تا سس به طور کامل غلیظ و آب اضافیاش گرفته شود.
مرحله نهم
وقتی که سس خوب غلیظ شد، کباب تابهای را در ظرف مورد نظرمان میکشیم. سپس سس گوجهفرنگی را هم به ظرف اضافه میکنیم و در نهایت کباب تابهای را با برنج یا نان سرو میکنیم.