مواد لازم و آموزش کباب تابه ای دو رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای دو رنگ
کباب تابه ای دو رنگ یکی از غذاهای خوشمزه و معتبر ایرانی است که میتوان به روشهای مختلفی آن را تهیه کرد. این کباب خوشمزه ترکیبی از گوشت قرمز و گوشت مرغ است و به خاطر ظاهر زیبایش، گزینه مناسبی برای مهمانیها و مراسمات میباشد. میتوانیم این کباب را به شکلهای مختلف درست کنیم؛ اگر بخواهیم یک وعده غذایی ساده داشته باشیم، میتوانیم آن را با روش سادهتری تهیه کنیم، اما اگر بخواهیم به مراسم خاصی برویم، میتوانیم آن را به شکل قالبی درست کنیم. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | 150 گرم |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای دو رنگ
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابهای دو رنگ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را چرخ میکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس یکی از پیازها را رنده کرده و بعد از گرفتن آب آن، به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه میکنیم و با دست به مدت حداقل 5 دقیقه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه کباب استراحت کند. سپس پیاز باقیمانده را رنده کرده و بعد از گرفتن آب اضافی آن، در یک کاسه دیگر میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به همراه زعفران دم کرده باقیمانده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا روی این کاسه را هم با سلفون میپوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم. پس از این مدت، کاسهها را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه مناسب انتخاب کرده و آن را چرب میکنیم.
مرحله ششم
ترکیب مواد مایه کباب مرغ و مایه کباب گوشت چرخ کرده به سلیقه خودمان بستگی دارد و میتوانیم به هر شکلی که دوست داریم آنها را ترکیب کنیم. ما در این دستور، کباب را شبیه به کباب بختیاری درست کردیم.
مرحله هفتم
پس از قرار دادن مایه کبابها در تابه، تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا یک سمت کبابها خوب سرخ شود. سپس به آرامی آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله هشتم
توجه کنید که اگر کبابها را با حرارت خیلی کم بپزید، آب آنها کشیده میشود و خشک و شکننده میشوند. برای داشتن کباب آبدارتر و خوشمزهتر، باید آن را با حرارت متوسط بپزید تا خشک نشود.
مرحله نهم
پس از اینکه پخت کبابها تقریباً تمام شد، چند عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز هم درون تابه قرار میدهیم تا سرخ شوند. در انتها کباب دو رنگ را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه نان یا برنج میخوریم.