مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب تابه ای زعفرانی

کباب تابه ای زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. این کباب خوشمزه یک قاعده اصلی دارد، اما می‌توان آن را با طعم‌های متفاوتی درست کرد. هر کس می‌تواند با استفاده از ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌های دلخواه خود، کبابی خوشمزه بسازد. یکی از بهترین طعم‌ها برای این کباب، طعم و عطر زعفران است که اغلب در هتل‌ها و رستوران‌های لوکس استفاده می‌شود. زعفران باعث می‌شود که عطر و مزه کباب خیلی خوشمزه‌تر شود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد درشت
گوجه فرنگی 4 عدد
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای زعفرانی

مرحله اول

برای شروع، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس با دست، آب اضافی آن را کامل می‌گیریم تا پیاز کاملاً خشک شود. حالا پیاز را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه می‌کنیم. همچنین 1 قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، پاپریکا، زعفران دم‌کرده و کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید مایه کباب را با دست ورز بدهیم تا خوب مخلوط و منسجم شود. این کار را حداقل به مدت 15 دقیقه انجام می‌دهیم. سپس یک کیسه فریزر روی میز قرار می‌دهیم و مایه کباب را به شکل مربع روی پلاستیک می‌ریزیم.

مرحله چهارم

باید مایه کباب را با قطر یک سانتی‌متر روی پلاستیک پخش کنیم. سپس بعد از اینکه مایه را قدری پهن کردیم، یک پلاستیک دیگر روی آن می‌گذاریم و آن را در یخچال می‌گذاریم تا کمی استراحت کند.

مرحله پنجم

بعد از حدود 1 ساعت، مایه کباب را از یخچال در می‌آوریم و آن را به 6 یا 8 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. حالا یک تابه مناسب بر روی حرارت می‌گذاریم و درون آن کمی روغن می‌ریزیم.

مرحله ششم

صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود، سپس تکه‌های کباب را درون روغن می‌گذاریم و به مدت 4 تا 5 دقیقه اجازه می‌دهیم تا یک طرف کباب‌ها سرخ شود. سپس آنها را به آرامی برمی‌گردانیم.

مرحله هفتم

حالا باید گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت برش‌های نازک درآوریم و روی کباب‌ها بچینیم. سپس صبر می‌کنیم تا طرف زیرین کباب‌ها هم به خوبی سرخ شود و گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند.

مرحله هشتم

اکنون کباب تابه‌ای ما آماده سرو است. آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و گوجه‌فرنگی‌ها را هم کنار آن قرار می‌دهیم. اگر دوست دارید، می‌توانید روغن باقی‌مانده در تابه را هم روی کباب‌ها بریزید.

مرحله نهم

این کباب خوشمزه را می‌توانیم با نان یا برنج سرو کنیم. اگر می‌خواهید کباب را به شکل رستورانی سرو کنید، ابتدا کته قالبی را در بشقاب بگذارید، سپس تکه‌های کباب را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا