مواد لازم و آموزش کباب تابه ای سیخی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای سیخی
کباب تابهای سیخی یکی از نسخههای محبوب و زیبا از کباب تابهای است که بخاطر ظاهر زیبا و جذایش، بیشتر در مجالس و مهمانیها سرو میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش کباب تابهای سیخی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب تابهای سیخی
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابهای سیخی خوشمزه، اول دو عدد پیاز را با رنده متوسط رنده میکنیم و سپس خوب فشار میدهیم تا آب اضافیشان خارج شود. پیازهایی که آبگیری شدهاند را در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخکرده را به کاسه ای که پیاز دارد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه هم به آن میزنیم. سپس با دست، مواد را به مدت حداقل ۵ دقیقه ورز میدهیم تا ترکیب منسجم و چسبناکی به دست بیاید.
مرحله سوم
زمانی که مایه کباب آماده شد، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک تا چند ساعت در یخچال میگذاریم تا مایه کباب خوب استراحت کند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم.
مرحله چهارم
دستمان را با آب مرطوب میکنیم، سپس مقدار به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمیداریم و بر روی سیخهای فلزی کوچک قرار میدهیم. بعد همان مایه کباب را روی سیخها پهن میکنیم و با دست به آن شکل میزنیم.
مرحله پنجم
اگر سیخ فلزی کوتاه در دسترس نداریم، میتوانیم از سیخهای چوبی استفاده کنیم. پس از اینکه تمام مایه کباب را به سیخها قرار دادیم، یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
وقتی روغن داغ شد، سیخها را درون تابه میچینیم و میگذاریم یک سمت کبابها سرخ شود، سپس آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. بعد از این کار، سیخها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله هفتم
حالا، پیاز باقیمانده را به شکل نگینی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم با کمی روغن. پیاز را خوب تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
ادویهها را به مدت یک تا دو دقیقه تفت میدهیم، سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا رب خوب سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله نهم
حالا گوجهفرنگیها را در تابه رنده میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد با حرارت ملایم به جوش بیایند. سپس سیخهای کباب را در سس قرار میدهیم تا خوب طعم بگیرند.
مرحله دهم
زمانی که آب درون تابه کاملاً بخار شد و سس گوجهفرنگی رو به روغن انداخت، تابه را از روی حرارت برمیداریم. در آخر، کبابها را در ظرف دلخواهمان میچینیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.