مواد لازم و آموزش کباب تابه ای قهوه خانه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب تابه ای قهوه خانه ای
کباب تابه ای قهوه خانه ای یکی از غذاهای خوشمزه است که مردم در کشورهای خاورمیانه از آن لذت میبرند. این نوع کباب معمولاً در قهوه خانهها تهیه میشود، چون نیاز دارد که خیلی سریع آماده شود و به مشتریان ارائه گردد. در قهوه خانهها از تابههای کوچک برای تهیه این کباب استفاده میکنند و بهتر است هنگام درست کردن این کباب از همین تابهها استفاده کنید. کباب تابه ای به دلیل اینکه خیلی نازک است، سریع سرخ شده و آماده میشود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 300 تا 400 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پودر نان خشک | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری سر پُر |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر سیر | به مقدار کافی |
روغن مایع و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه قهوه خانه ای
مرحله اول
برای شروع تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای، ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کرده و در یک کاسه مناسب میریزیم. لازم نیست آب پیازها را بگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر سیر هم میریزیم. بعد از آن همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس کمکم پودر نان خشک را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، تا وقتی که مایه کباب کاملاً منسجم شود، پودر نان خشک را اضافه کرده و به خوبی آن را ورز میدهیم تا کاملاً یکدست گردد. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از یک تا دو ساعت، کاسه را از یخچال خارج کرده و کمی ورز میدهیم. سپس آن را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو تابه رویی با قطر یکسان پخش میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، تابهها را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم گوشت با چربی و آب خود کمی سرخ شود. وقتی آب گوشت کاملاً تبخیر شد، از اطراف تابه کمی روغن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا صبر میکنیم تا اطراف کباب طلایی شود، سپس با کارد آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و برش میزنیم. سپس هر قاشق رب گوجه فرنگی را روی کباب بریزید و ادامه روند پخت را دنبال کنید.
“““html
فرنگی را درون یک استکان آب داغ میریزیم و بهطور کامل حل میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری فلفل قرمز هم به مخلوط آب و رب گوجهفرنگی اضافه میکنیم، سپس هر استکان را داخل یک تابه میریزیم. بعد از آن، گوجهفرنگیها را به شکل حلقهای خرد کرده و روی کبابها میگذاریم.
مرحله هشتم
اگر بخواهیم کباب را به سبک قهوهخانههای ترکیه درست کنیم، میتوانیم چند عدد فلفل تند یا شیرین هم روی کبابها بچینیم. سپس درب تابهها را میگذاریم و اجازه میدهیم که رب گوجهفرنگی به خوبی به کبابها طعم بدهد.
مرحله نهم
حالا صبر میکنیم تا آب داخل تابه بخار شود و کبابها به روغن بیفتند. در پایان، تابهها را با انبردست از روی گاز برداشته و کبابها را به همان شکل در تابه به همراه نان تازه سرو میکنیم.