مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی

کباب تابه ای مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می توان به روش های مختلف تهیه کرد. یکی از این روش ها کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی است که نسبت به کباب تابه ای مرغ، هزینه کمتری دارد. فقط در این روش به مواد کباب، سیب زمینی اضافه می شود. این کباب به دلیل وجود سیب زمینی نرم تر و تردتر می شود و به اندازه کباب تابه ای مرغ سفت نخواهد شد. برای یادگیری این دستور پخت، همراه ما در سایت آموزشی رضیم باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
ران و سینه مرغ 400 گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 1 حبه بزرگ
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری 1 تا 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم

دستور کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی، ابتدا سینه مرغ را چرخ کرده یا در میکسر بریزید و خوب میکس کنید. سپس آن را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

مرحله دوم

در این مرحله، سیب زمینی را رنده کنید و پس از آبگیری اضافی آن، به کاسی که مرغ و پیاز را در آن دارید، اضافه کنید. سپس سیر را هم له کرده و به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه زعفران دم کرده و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید. همه مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آرد سوخاری را کم کم اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، مایه کباب را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست و منسجم شود.

“`

اگر مایه کباب خیلی رقیق بود، کمی آرد سوخاری ریز به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مایه کباب به خوبی استراحت کند. بعد از این زمان، کاسه مایه کباب را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، یک تابه مناسب را با روغن چرب می‌کنیم و مایه کباب را به طور یکنواخت در کف تابه قرار می‌دهیم. حرارت را روی متوسط تنظیم می‌کنیم تا یک سمت کباب به خوبی بپزد.

مرحله هفتم

مراقب باشید که حرارت تابه خیلی کم نباشد، زیرا در این صورت آب داخل کباب به طور کامل تبخیر می‌شود و کباب شما خشک و سفت می‌شود. بنابراین، حرارت باید متوسط باشد.

مرحله هشتم

وقتی که سمت زیرین کباب طلایی شد، آن را به چند تکه تقسیم می‌کنیم و برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. حالا کره را ذوب می‌کنیم و با قلمو روی کباب می‌زنیم تا طعم بهتری پیدا کند.

مرحله نهم

بعد از اینکه کباب خوب سرخ شد، گوجه‌فرنگی‌ها را در کنار تابه می‌گذاریم تا آن‌ها هم سرخ شوند. در پایان، کباب و گوجه‌فرنگی‌ها را در ظرف مورد نظرمان سرو می‌کنیم و می‌توانیم آن را با نان یا برنج میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا