مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ

کباب تابه‌ای مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد. این کباب بسیار خوش طعم است و به راحتی و در زمان کوتاهی آماده می‌شود. شما می‌توانید این کباب را به صورت ساده درست کنید یا می‌توانید از سبزیجات و مواد دلخواه خود در تهیه آن استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید مقدار مرغ را کاهش دهید و به جای آن از مواد دیگری مثل سویا یا سیب‌زمینی بهره ببرید تا کبابی مقرون به صرفه‌تر داشته باشید. برای دیدن دستور پخت این کباب خوشمزه، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
کره ۴۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
سماق قرمز ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا و ادویه مرغ به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه‌ای مرغ

رنده کردن پیاز و سیر ها

برای تهیه کباب تابه‌ای مرغ، ابتدا باید پیاز را رنده کنیم و بعد از اینکه آب آن را گرفته‌ایم، آن را در یک کاسه بزرگ بریزیم. سپس سیرها را هم رنده کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن سایر مواد به کاسه

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را رنده می‌کنیم و آن را به همراه کره ذوب شده، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، سماق قرمز، پاپریکا، ادویه مرغ، نمک و فلفل به کاسه اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید ادویه‌های دلخواه خود را نیز اضافه کنید.

اضافه کردن مرغ چرخ کرده و استراحت دادن

حالا مرغ را چرخ می‌کنیم و آن را به همراه آرد سوخاری به کاسه اضافه می‌نماییم. سپس مایه کباب را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً چسبنده و یکدست شود. بعد روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم.

قرار دادن تابه روی حرارت

پس از گذشت یک تا دو ساعت، کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال خارج می‌کنیم ، سپس یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کباب را در تابه به صورت یکنواخت پخش می کنیم، بعد تابه را روی حرارت می‌گذاریم.

کم کردن حرارت

اگر می خواهیم کباب تابه ای مرغ شل و آبدار درست کنیم، باید حرارت زیر تابه را متوسط یا کمی بیشتر از متوسط نگه داریم، زیرا پایین بودن حرارت باعث می‌شود آب کباب بیرون بیفتد و کباب خشک شود.

سرخ کردن کباب ها

پس از آن از صبر می‌کنیم تا یک سمت کباب کاملاً سرخ شود، سپس آن را بر می‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. برای اینکه کباب هنگام برگرداندن خرد نشود، بهتر است آن را به قطعات کوچک‌تر برش بزنیم، سپس برگردانیم.

اضافه کردن زعفران دم کرده

برای تهیه کبابی خوشمزه‌تر، می‌توانیم مقداری زعفران دم کرده را با کمی کره ذوب کنیم و سپس با برس روی کباب بمالیم. در پایان کباب تابه‌ای را همراه با برنج یا نان سرو می کنیم.

نکات پخت کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی

اگر بخواهیم این غذا را با مقدار کمتری گوشت مرغ تهیه کنیم، می‌توانیم از سیب‌زمینی نیز استفاده کنیم. اگر تمایل دارید این کباب خوشمزه را با ترکیب سیب‌زمینی و گوشت مرغ درست کنید، به دستور زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا