مواد لازم و آموزش کباب تابه ای گردویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای گردویی
کباب تابه ای گردویی یکی از کبابهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. در ادامه، آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کباب تابهای گردویی را با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
مغز گردو | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سماق | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب تابه ای گردویی
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابهای گردویی، ابتدا سماق را در یک لیوان آب ولرم بگذارید تا خیس بخورد. سپس پیازها را با رنده درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب آن را گرفتید، داخل یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم به آن بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس روی کاسه را با کیسه فریزری بپوشانید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
بعد از اینکه زمان گذشت، کاسه را از یخچال در بیاورید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بردارید و یک تکه گردو در وسط آن قرار دهید.
مرحله چهارم
با دست آن را کمی صاف کنید و درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. وقتی یک سمت کبابها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. این کار را برای تمام مایه کباب انجام دهید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه همه کبابها خوب سرخ شدند، عصاره سماق را صاف کنید و به تابه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و بگذارید تا عصاره سماق به کبابها خوب بچسبد.
مرحله ششم
وقتی که آب تابه کاملاً بخار شد و کبابها در روغن افتادند، آنها را در یک ظرف دلخواه بچینید و همراه با گوجهفرنگی سرخ شده و نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!